[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent (4)

1001 回覆
171 Like 14 Dislike
殘體唔知比邊個用殘體翻譯過黎
跟住upstream同步左 然後就變左咁
本身果幾句應該都係未翻譯過既句子黎
我入Transifex check左
原本zh_HK翻譯左既野比zh直接取代左
Thank you Husky
如果d人專登set低個做種上限,dl完又唔做種咁點
qt6版加torrent個框仲係殘體
我都唔知點搞好
master同v4_4_x兩者既翻譯係唔一致
冇得直接用
我建議用住正體中文果邊先
台灣果邊係翻譯晒
但香港仲有成700條未翻譯
用左一段時間發現down 野都係唔夠 bittorrent 快

用 bittorrent 可以輕鬆上2x MB, 而家 qb 想見10以上都難

已經乜都set 晒"無限"

同埋bittorrent 有個function 係complete download 之後move 去第二個 folder, qb 好似唔見有
MAC 版裝完仲係show 4.4.2
新版DL落黎有冇咩要搞?
唔係4.4.3.11咩?
更新完最新Mac OS 就裝到了, Thanks.
v4.4.3.12 released (For Qt6 user)
1. Fix RSS/Trackers list更新問題
https://github.com/c0re100/qBittorrent-Enhanced-Edition/releases/tag/release-4.4.3.12

因為呢次係得Qt6版本先出事,所以我就唔push落內置update到了
麻煩用緊Qt6版既user手動down番

至於翻譯問題仲係要等upstream fix
如果有fix既話,我會即刻更新番
幫推
想問可唔可以起synology nas度用?如果可以係download邊個版本?
我諗docker應該岩nas多D
可以參考下點setup
[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent (4)
https://lih.kg/tCFxGdX
我見reddit唔少人屌4.4.x版有問題
要落番4.3.9先正常
lm

裝返4.3.9 然後關閉檢查更新
所有問題都解決晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞