[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent (4)

1001 回覆
171 Like 14 Dislike
巴打,我想問會唔會有可能有個功能
可以我是但係一個地方DL左粒SEED
然後qBittorrent或者其他類近軟件可以搵網路上一樣符合內容既追蹤器/同路人增加成功下載機會?
用咗好多年
無聊入嚟推 post
咪即係DHT同自動更新Public Trackers List
呢2個功能識將成個世界網絡匹配既資源自動對上?
唔知係咪我set錯野
我早前係A網DL左粒SEED,見無資源去B網搵下,搵到粒同名SEED
即刻DL到

想問下應該點SET
我而家個setting
剔左下面果個auto update public tracker list
唔該巴打
洗唔洗耐唔耐手動refetch,定全自動?
24小時refresh一次
push
電腦白痴一名
想問吓如果有啲好耐以前嘅唔識郁嘅種,
有冇方法down到?
最近轉左pccw同新router
bt出左問題,粒seed係新既但頭半個鐘至一個鐘都係唔郁
要隔一段時間先有正常速度
有冇巴打知咩事
做seed果個唔肯放姐
成日都有既事
有D seeder拖你成日都有

P2P原理就咁,冇得救
想問下有時down嘢會生成咗個.parts嘅file 雖然係隱藏咗嘅file 但有時都幾礙眼 如果我用nas app係會直接見到
想問有冇建決方法?佢唔係down咩都生成
.parts只會出現係你unselect唔down某D野先會出現
果一part係某一塊piece黎,刪唔到
一刪你下次recheck會down番落黎
咁如果我果個file已經down完 係咪都可以照del?
係,假如你唔再做seed既話
qbittorrent_enhanced_4.4.2.10_Qt5_x64_setup.exe
qbittorrent_enhanced_4.4.2.10_Qt6_x64_setup.exe
qbittorrent_enhanced_4.4.2.10_setup.exe

點揀?
qbittorrent_enhanced_4.4.2.10_Qt5_x64_setup.exe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞