[修改版] 會自動Block迅雷嘅qBittorrent (4)

1001 回覆
171 Like 14 Dislike
放左係network drive定點
用fresh config隊左幾十粒seed(放HDD)黎試(4.4.0.10>4.4.1.10)都冇事
thx,我安番qt5

我發現已完成task一超過200就算唔係同時seed都會卡到hang
但人手del task(保留檔案)後無事

有無計改setting fix到?
暫時冇
UI rendering問題
岩岩重新裝多次又無事,正常返
勁啊!師兄
一般windows x64 普通1080p mon
應該裝邊個?
qbittorrent_enhanced_4.4.1.10_Qt5_x64_setup.exe
qbittorrent_enhanced_4.4.1.10_setup.exe
qt5
係進階開左sqlite database,暫時ok
startup會快左幾多
我os用ssd,bt 用hdd
明顯無左卡到爆的感覺

改完restart就ok
PT有成2千seed掛緊 得閒轉過去睇下會唔會boooooooom
https://github.com/c0re100/qBittorrent-Enhanced-Edition/releases
請問我WIN7係咪係呢條LINK下載及安裝qbittorrent_enhanced_4.4.1.10_setup<<呢舊野就得?
利申:之前未下載過

Win7 64bit就Qt5_x64
試下用先 唔該巴打
想問下程式彈咗個更新box係咪照升就OK
理論上係
前年開始已經用巴打整個版本,一路正常用program 更新。點知由v4.4開始,一開program 唔駛一粒鐘,Ram usage 由30上到99%(利申:16GB Ram),琴晚醒起試下用返巴打個version ,即刻正常返
幾時會fix到4.4.1.10 hang問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞