[續約窗都唔撚開]利子風平浪靜等開季討論區 10

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
i do
比你講咗先
奧奧你有膝頭哥我唔可以接受你
有無人願意比我求婚
我接受到你呢個追風撚 你接受唔到我? 我屌你呀
你咁多老婆
又話利子好多毒L
個個都話結婚
一次過簽好多個人 簽完收工開季

🚨 NEW: Fabinho and Alisson are among those towards the top of the list for new contracts. Goalkeeper Caoimhin Kelleher, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson and Mohamed Salah are next in line after that. #awlive [@dmlynch]
咪岩囉毒撚係幫人埋單
小妹願意
韓妹
又講
續定都好既,但咁樣就扮做左野真係笑死
Vvd踢得返幾多都未知就加人工做乜鳩
一字排開
仲要粒粒皆星
比清
玩開隻game 個post成日見到比清
如果第時個仔變左小粉紅
家長既責任好大 我一定打撚死佢
但聽你咁講 佢變小粉紅機會好大
因為你都比哂藉口自己落台
睇你點睇啦
我諗法係咁
所謂黃藍 係政見之餘 某程度上點解我地咁憎藍 係因為佢地唔用腦
政府話點就信
我教下一代既方法係 我唔會迫佢跟我方向去諗 我會話佢知事實係點
佢立場係點唔重要 重點係佢要用腦去諗 去思考
小粉紅 係一堆唔用腦盲撐既人
兩回事黎既
無腦只係其中一部分
林鄭、建制、鄉黑、港共、中共
你覺得佢地無腦咩?
佢地只係為左自身利益可以違背良心同不擇手段
咁如果將來,你個仔咁樣同你講「爸爸,民主自由換唔到錢架,點解我地唔榨乾d基層百姓,自肥自己呢?」
如果佢咁同你講,佢有思考架喎,但你又接唔接受到呢?

巴打 我背景同你好似 都係早兩年置左業結左婚,小朋友岩岩出世,都係好撚想留喺香港

所以我同太太共識就係儘一切努力,都要負上所有責任去教育佢,如果真係唔得就移民

唔好唔記得2019年點解大家要走出黎
除左為自己,仲有下一代

最重要係堅持,唔好放棄
教埋佢唔好做獌狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞