[續約窗都唔撚開]利子風平浪靜等開季討論區 10

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
一早已經唔係主力
老母踢咗五年,贏咗兩隻大盃
同隊波一齊經歷由成長期到高峰

雖然成日屌佢妹妹妹,但係佢對隊波嘅穩定性真係好大作用

五年踢咗237場,平均一年47.4場,基本上全勤
得Bobby多過佢,243
Henderson 180
葡應該係最勁果隊
馬會睇低曬
話曬都有兩個金童+一個球霸係度
後防有dias又係bug
仲有我地祖達子
FM應該要比佢important match 18-20 呢個rate
大賽成日上力 最記得既波係對疤狗 同 鏝1:0 呢兩場
多星都未必係好事
葡罰球邊個射?
兩三年無玩,呢個係新rating?
肯定冇呢個rating
我覺得要比呢個先值
隱藏能力黎
其實個陣堅勁
Diaz b華 取消佬 成條骨都曼城
搭埋燥狂佬 c朗 jota felix
仲有一大堆都算出名既人
ching漏左鐵血戰士
話曬都法甲冠軍 + 金童 + 上屆young player + 上屆冠軍
其實佢個feel令我諗起老母
細細個又係豬腸頭 又係黑人
唔知中場會點出,好多人
摩天奴+neves+sanche+燥狂狗+b華
仲有古亞迪斯 火柴人 同埋sporting隻妖人
多撚人到
要新星有新星 要經驗老將又有

後面兩閘助攻力強 中堅以老帶新
中場有般奴大熟大勇 唯一防中個位唔算一線

前面唔洗講啦c朗 b華祖達 Felix
啲罰球邊個射開?
琴晚c朗射左去角球旗
防中有兩條黑鳩 要創造用番狼隊果兩個
前鋒仲有法蘭克福嗰個
純射手Andre silva 好野黎

數漏左狼隊上位新星Neto

人材真係多到
不過國家隊集訓時間短
班友未必夾到
德國就好似唔駛夾咁
半隊狼 半隊鏝 唔難夾啦

原來國家隊真係有頂cap 帽俾你
🚨 NEW: The Premier League will introduce “thicker lines” to VAR offsides next season in a bid to deal with marginal decisions. The thicker lines will give a bigger margin of error to the offsides and aims to give the benefit of the doubt back to the attacker. #awlive [times]
有幾粗都係任var 房班仆街畫架姐
般奴啲罰球陰陰濕濕咁好似勁啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞