[續約窗都唔撚開]利子風平浪靜等開季討論區 10

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
你搶到飛?
其實FELIX呢2年似乎麻麻地, 加埋牙朗今年似有D退
但仲有DIAZ, B華, CANCELO, B費, JOTA踢國家隊都有貨, 拉番暈好似仲勁過16果隊
諗唔到點解冷過西班牙, 成隊搵個可以獨當一面既都冇

英軍其實都多左唔少好波之一, FODEN, MOUNT, GREALISH真係有眼見
問題係南閘戰術落後, 仲要唔知會唔會死都要出250同派飯王

但點講大熱都係法國啦
NEW: Big news from PL annual meeting - there will be ‘thicker’ offside VAR lines next season to end the hugely unpopular marginal offsides -

The idea is to have a greater margin of error for offsides, giving the benefit of the doubt back to the attacker

System already used by UEFA and in Dutch league

But... means the VAR process of drawing lines will not be seen by TV viewers just the outcome
咁佢真係成日妹波

搶到呢個就好 真核
不過fsg 買遊艇都唔會買佢
Leicester prioritising Yves Bissouma in the event of Wilfred Ndidi departure - Brighton want €35m.

@GFFN
痴撚線球會 30/40m 買個第3/4後衛都唔拎錢買中場
Konate點睇都唔係買嚟做第3/4中堅啦下話
殘係邊個?
呢個topic名搵咗勁耐
殘仔都唔知邊個
諗唔起
Can?
Allen?
祖亞倫
黑箱作業
痴撚線 呢條on9返工係咪唔洗出糧一直俾人underpay 拎返自己個價就叫貪錢

何況而家嘅疤狗都唔見得有咩勁過鈀
估唔到有人會j佢
sorry 我語氣重左
台長今個星期日大唔大機會落雨 約咗女神郊遊遊
咁靚仔大把人j
對唔住
原諒you
Ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞