[續約窗都唔撚開]利子風平浪靜等開季討論區 10

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
公道講句rashford除咗派飯仲有唔少公益嘢 係踢波廢d姐
🚨 NEW: Liverpool are targeting rising German star Florian Neuhaus as a possible replacement for Gini Wijnaldum. Liverpool have a strong interest but no transfer talks will be allowed until after Euro 2020 is completed next month. #awlive [@MaddockMirror]

🚨 NEW: It is not guaranteed that Liverpool will sign a replacement for Gini Wijnaldum. Jurgen Klopp is keen to hand Curtis Jones more opportunities. #awlfc [andy hunter - guardian]
反而250為racist發聲基本上係因為佢本人比人屌得多姐
其他公益野都唔多關佢事唔明點解咁多比佢
佢地識嘅咩 係咪上季季前有一齊操過
想要
聯賽杯有一齊正選
估唔到Booker 可以禁屌金塊
【球例執行解釋】

每次大賽年經,總有啲因球例引起嘅問題,又考起球迷、考起講波佬

1. 上半場土耳其手球:大家留意番,今屆 Euro 已經係踢緊下屆嘅球例。新例用詞會冇咁「清晰」,例如「手高過膊頭掂到波一定手球」等字眼已拎走,留多啲空間畀球證判決。呢個波,冇令身體 unnaturally bigger,亦唔係蓄意。個人認為呢個修正,更切合番執法精神,但球迷/球員/球證/講波佬又要適應過。

2. 意大利角球越位:意大利球員企响底線外接應短角球被罰。簡單,角位冇越位,旁證判錯。

From陳公FB

原來手球又改左例
🚨 NEW: It is not guaranteed that Liverpool will sign a replacement for Gini Wijnaldum. Jurgen Klopp is keen to hand Curtis Jones more opportunities. #awlfc [andy hunter - guardian] https://t.co/IN49udd9Gd
中場真係夠人手咩?基達 ox夾埋都未必踢到20場
紅太陽每季季尾通常都傷一陣
好勉強囉
泰都唔係金身不滅型

襟撈既得邊,米,鐘三人

如果計埋F9打落去攻中
咁前線又會好勉強

如果前線入到兩件既都算夠做(艾落特計一個)
邊米今年都傷過一個月啦
簡單啲講就係成條中場都脆到仆街
台豬 係咪無雨嫁啦
好難講wor 仲有好多雨區係香港附近
你同囡出街嘅話就一定落雨
南野要走了
睇嚟小妹都要改名
無左了
落啦 落多d 淋濕晒街上面d 痴男冤女
退役之後係咪準備做總統
經過今次 可能好難再見利買亞洲人
FSG:轉手賣個 double 又然
SON
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞