連登自貼電腦枱或房#15

1001 回覆
32 Like 23 Dislike
支mon 架 咩牌子
creative
對唔住
新手唔係好明你講緊啲咩
不過都想試吓
想請教下
張枱有個mon ASUS VG289Q
Apple TV
Switch
PS4
文書電腦

想買隻switcher 轉source 用,有無推介?
另外仲想買隻speaker support到以上嘅野,筆直2千左右邊隻好?
同埋個駁法係咪hdmi入mon 再經3.5mm俾隻speaker?
點垃圾法
你第一張圖下面個frequency curve咪有啲紅色位,落eq落得唔好就會咁。總之加曬filter之後條curve要係0db下面

你試下用我呢個control,係啱我間房同口味嘅setting
https://drive.google.com/file/d/1d752PGdMkdUzl4rY_afQwAUGsb9uBMQ1/view?usp=sharing

download 個file,係EqualizerAPO直接加control > include(include configuration file)
西德板係邊到買?
我會揀Brateck, 但nb 有巴打用過話開心使用中,唔知現況點
S880DB定A2+好
Divoom 支那牌子扮哂外國嘢
好靚
但係噴完會唔會甩色

唔會吖 除非你用天拿水之類嘢抹啦
想買張1.8-2米長嘅電腦枱
胡桃木色/深木色
因為想放主機同埋34”mon
IKEA枱會唔會好易曲?
有冇推薦?
LX定HX先?我年頭喺日馬買咗黑色版LX
美馬有免運抵d但果陣得返銀色
連登好多人用緊呢隻
所以好多鬼佬中間加多條柱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞