連登自貼電腦枱或房#15

1001 回覆
32 Like 23 Dislike
想知買headset應唔應該買有rgb?
應該 放低唔用玩燈都正
headset rgb多鳩餘 戴咗之後都睇唔到的燈
買headset唔去睇音質/戴得舒唔舒服
走去睇有無rgb?
我咁諗
如果成套setup有一個主題 而你都完成都咗8/90%
咁個耳機咪襯埋佢囉 但如果唔係的話 咁就算了
如果唔係我皮膚麻麻地 唔戴得耳機 都想買隻HD6XX玩吓
巴打對SPEAKER覺得點?
巴打請問呢隻咩型號既mon來?
莫非係U3821DW?
其實咁既價錢可以接受了 樣樣都唔錯
但大陸野 而家我唔會揀佢了
不過唔介意用國產貨佢係呢個價位買得過既
同埋我淨係用佢黎電腦聽歌同睇youtube
如果睇netfix 同打ps4會用sound bar出聲 所以答唔到你打機同睇戲既效果
諗緊換KEF EGG DUO
headset rgb 燈自己睇唔到之餘
仲會閃到隔離
真正多鳩餘
睇緊logitech g533/g pro headset
本身用緊logitech g502 hero等唔到g403 hero跌價同g512 prefer用返logi 有諗過買g633(s)/933(s)/g733玩燈 但係貴同嫌個樣高調得滯冇入
仲諗緊headset應該有線定無線好 無線唔使有條線喺度吊屌fing係幾正 不過要煩叉電
我咁諗
如果成套setup有一個主題 而你都完成都咗8/90%
咁個耳機咪襯埋佢囉 但如果唔係的話 咁就算了
如果唔係我皮膚麻麻地 唔戴得耳機 都想買隻HD6XX玩吓
睇緊logitech g533/g pro headset
本身用緊logitech g502 hero等唔到g403 hero跌價同g512 prefer用返logi 有諗過買g633(s)/933(s)/g733玩燈 但係貴同嫌個樣高調得滯冇入
仲諗緊headset應該有線定無線好 無線唔使有條線喺度吊屌fing係幾正 不過要煩叉電
對電莖牌子出嘅耳機冇咩好感
最多就接受到sennheiser
請問下有冇人記得之前 蘋果推個隻 芒臂?
搵唔返
唔會
你講啲嘢同我阿媽好似
KEF EGG 用左幾年唔錯,不過sub 最好自己加多個。
帶出街
記得中間價位個款係zenox flexispot

貴價個款唔記得
護眼
貴款肯定係ergotron啦平款就nb
其實佢幫緊邊款賣廣告
就係要呢隻 唔該你
插USB頭輸出?
插USB頭輸出?
我諗我個套起碼15年
呢款插usb有dac 又可以插返3.5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞