連登自貼電腦枱或房#15

1001 回覆
32 Like 23 Dislike
真呀,我都係擺窗邊係右手面太陽會係右手邊射入黎,依家諗住買ikea 個百葉簾自己cut 短10cm黎fit 隻窗,今晚去買。
睇完d 片有幾個改法,希望我成功
父親節有做過15% off
thanks
咁忍下手先, 快D再有sales啦
計計下我都幾多野插,ps5, switch, mbp, mon, 叉ipad用V 記GaN 2usbc+usba, 叉電話aw airpodspro 用belkin 果個magsafe plus, 仲有升降臺
想請問大家如果臺面放晒ps5 switch 同notebook, 會點駁芒?
我心目中想將ps5+switch+mbp插晒落一隻hub 黎連mon, 方便mbp 有時拎出拎入唔駛郁臺面,一抆就走
有無放臺面嘅hub 推薦?大家用緊咩hub??
我無位,得55🥲
買個3入1出既hdmi switcher
咦,呢樣無諗過,一路諗個方向係一個大hub 要駁電推果隻,有晒usb 同lan 頭果種,再睇下可摸以有幾個hdmi port
但hdmi switcher 都okay, 仲平
Thx 巴打
但注意返hdmi版本
冇留意依家有冇d 2.1既switcher
如果2.1我就ps5直接插電視,無得用電視就自己房4k60都夠做,邊有驚support 丫
求推介優質vesa desk mount,一部24吋,一部32吋
巴打你tg係?
@B10221030
夠數未
我都想夾
見大家都推西德板
想問大家意見
本身屋企張檯細
大約得80cm長x 30cm深
張檯以前裝修整死哂無得換
諗住整個2層電腦增高架偷d空間擺野
不過望過哂其他地方現成個尺寸都唔啱我張檯
如果買幾塊西德板砌個電腦增高架有無得諗?
有無舖可以幫手砌到?
ching 係邊見到張有一米

呢到
依張單摩打黎 ?會唔會好嘈
我冇買呀 佢有雙摩一米

我最後淘佬買對框架腳+香港訂西德板

btw 西德板訂貴左
單面色本來夠 我訂左雙面同色 1300蚊
28” mon 60cm深會唔會好近?
利申vg289q冇掛牆
啱啱好
正喎張枱,邊到買嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞