汽車用品店員,你問我答 (9)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
想問有冇大塊吸水毛巾推介
車底bumper嘅膠冚,個膠冚斷咗幾隻耳仔,同索帶綁住先啦。噴油佬識整架啦
巴打舖頭有無啱vw用嘅地墊(淨係前座都得)
見個網啲地墊個形好似唔多啱
sor 我得個幾款
安全 d 你可以去旺角個幾間睇睇, 有實物
不過呢 d 通用款其實有條坑比你剪架 wor
唔該巴打我再揾揾
另外想問擋風玻璃出面用完去油膜個支嘢之後直接落水鍍膜得唔得? <--- should be ok
定係應該落雨敵好過水鍍膜? <--- very similar
同埋擋風玻璃入面又應該用咩清潔?<--- 好污糟?
sorry 唔知
問問代理簡單 d, 應該都係幾千?
worx WG同WU有咩分別?
睇過開箱片,除咗綠色同橙色好似冇咩唔同<--- kind of yes lol

另外630無碳刷同629淨係bar數同出水量多啲?
有冇話轉咗無碳刷摩打會再襟用啲?<--- 佢話係 lor
不過多數都係有新買新
如果層 coating 已經太舊/本身唔勁
下星期終於有啦
1個月後有
下星期有啦
有咩拋光蠟推介?
想請問下天窗玻璃,依家好興個啲冰甲有冇用?
另外,其實車頂唔洗驗車窗透光,其實我自己去買玻璃紙貼天窗係唔係一樣呢
我買咗支白極,但用咗1次就換咗車,又唔想浪費,想問下灰色車用咗會點
想請問下天窗玻璃,依家好興個啲冰甲有冇用?<---- seems yes?
另外,其實車頂唔洗驗車窗透光,其實我自己去買玻璃紙貼天窗係唔係一樣呢 <--- sor 呢個唔知
照用, ok 的
即做車牌幾錢
我地無
九龍既去 SSP 睇
港島去利萬
之前喺荃灣做過前後碳纖凸字網底送俾人 都係$190左右
上網搵
師兄 車入面 之前痴左個呔壓標係車頭標版上面,唔夠1個月整返出黎d皮有個淺左色既烘 請問有無咩可以整返靚佢
求其搵野抹下過一排應該會 ok d
仲唔得就用 d trim restorer 攪攪佢
如果鋰電係得 worx
插 220V 有 Karcher
其他野都有
巴打,autotoll個貼紙係咪買完登記就用得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞