點睇Verbatim啲電子產品配件?

257 回覆
49 Like 16 Dislike
用緊個木款既無線充電都OK,不過pro max 12 有帶套就用唔到。Xs有套就冇問題。唔知咩原因
V記好似仲平啲
用緊,我覺得幾好用,但真心貴,500幾蚊。不過叉iPad pro 同手機真心快。 同埋預去旅行用一個攪掂,所以先捨得買。
有得唔用佢個火牛?
手指用左n年仲用到
DVD 碟到而家十幾年仲load到
so9sad 成二百人仲係覺得verbatim自己產品
同一間廠同一款product印唔同牌子你話大牌子都算 verbatim呢d qc會好得去邊 壞咗你真係上消委會告佢咩
??? 超高及借刀???
買過上圖,類似嘅嘢xpower都有買過,基本上所謂自動調節電壓係on9 features嚟,假設我差緊電話嘅同時都比緊電usb燈/微型電腦之類,當你抆左電話條差電線果刻,其他port巴電器都無哂電幾秒,之後有返電。變相我只能一係當佢係個充電hub ,一係所有port都長插住電器唔好抆線,無得兩用

順便問下巴打有無用過其他牌子無呢個問題
2個都比人屌黎講
Momax 係紅企, 自己揀
唔係紅店中資咩
xpower verbatim 果類貼牌公司咪又係淘寶貨
連你哋中国廠仔OEM貨都接受到

點解唔直接買小米紅米
起碼你出嘅錢少咗,中国賺少左
靠中国搵食嘅貼牌公司賺少咗

而產品又自己研發,安全性點都好少少
做ODM背後原因有好多例如技術成本投資
而且ODM都會有級數之分
例如QC MTTF要求 第三者保險之類
所以唔代表ODM一定唔好
有冇人知infinity嘅尿袋如何?
正解 佢哋諗得太簡單啦
咪又係同上面一樣貼牌
用左二年半但新開幾個月就壞,好彩可以換
Thx
大部分gan火牛款款都係咁 因為要分最大功率優先
所以一抆插野一定會斷一斷,除非買d c位同a位無關聯既款
後尾研究過得到嘅結論都係同你講嘅差不多,但我係市面上搵唔到a,c位無關聯/全部port固定電壓(兩個type c port有30-40W嘅產品,其他type a全部5V。買果時見到佢識自動調節當然覺得正,無諗過佢會斷電,只能夠講係變壓嘅technical limitation

公道啲講句,當charge hub差mac book pro,電話係無問題
V牌隻 100w 非gan 2c2a係分開
你郁c位a位唔會cut,但非gan比較大份
verbatim 得轉插/叉電器好用
點會買佢d mouse keyboard
老豆買比我條verbatim 3m lightning線用咗八年仲好襟用,
想問有咩牌子既線好過verbatim?
請問買呢類型插頭應該買邊個牌子好d?
收唔收到5毫子?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞