點睇Verbatim啲電子產品配件?

257 回覆
49 Like 16 Dislike
有無用家?易壞?夠快?USBA / TYPEC。
算最好用嗰堆 啲lighting線買咗咁耐都無壞
垃圾尿袋唔襟用(10000mah有無線充個款),用左半年唔夠個power button成個甩左出黎
呢D係我眼中,同MOMAX牛魔並排,俗稱雞野,省靚個包裝,內裡係D低質大陸料,衰過淘寶買羽博小米品勝。
懶有包裝其實淘寶質素
好過MOMAX
咁咩牌子好d?
尿袋容量相比其他牌子大
隻藍芽加無綫兩用叉電mouse 好廢,成日斷。
價高質低

真係寧願買小米 起碼真係值個價

其實全部都係支那貼牌嘢
貴又唔值唔耐用, 澳洲牌大陸製 ,
威寶公司(英文:Verbatim Corporation)是主要生產儲存裝置和快閃記憶體的公司,於1969年創立。目前由台灣的中環公司(英文:CMC Magnetics Corporation)擁有,該公司因製造光碟而知名。 Verbatim最初是一家美國公司。在1970至1980年代,Verbatim以製造磁碟的而聞名。2019年6月14日,中環公司及日本三菱化學公司宣布了一項協議[1][2],三菱化學以大約3200萬美元的價格將威寶公司的全球業務和資產出售給台灣的中環公司[3]
agree
Verbatim比人質疑係貼牌好耐 支那寶odm有賣同款 而個人使用體驗都的確差
我以為我用得粗先咁,原來唔係得我一個
呢個真
除左光碟好D之外, 其他都痳痳地....
全部都係貼牌
Momax xpower infinity

個款大部分淘寶都有
呢個價錢啲嘢算係咁啦
我都係
我仲以為Momax係比較好添
上面隻隻都講到係雞野
咁我想買無線尿袋應該買咩

冇無綫叉嗰款都甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞