點睇Verbatim啲電子產品配件?

257 回覆
49 Like 16 Dislike
xpower同verbatim d product真係懶到小小detail都唔改 就咁換個logo就賣
usb 線麻麻哋. 一撞就拗
呢間嘢藍到仆街. 不了
momax d電最廢
都係阿里巴巴到批發
Verbatim 佢啲線ok, 啱啱買咗個100w gan 4 ports, 感覺都幾好
起碼唔使買momax
唔好玩啦,羽博品勝嗰啲睇彩數,好彩咪冇事
小米(紫米)充電嘢都好啲, 不過係QC唔穩定同一件貨可以天同地好參差。
大陸廠出口同內銷係兩個世界,同日本相反
佢有隻24 K金三隻頭,都叫OK
不過以前買嗰隻qc2.0牛,仆街叉電有聲唔敢用
呢款有冇?
我嗰個都用咗2,3年,相安無事喎

買過呢個,差Apple Watch嗰個位有問題,換左兩三次都係咁,最後保養嗰度換咗個差唔多價錢嘅第二個產品比我😭😭😭來回幾次車錢都係返到
個職員話係個設計有問題所以差唔到第二代以上嘅錶
屌佢換到第三次先講
Momax同淘寶野完全冇分別
Mophie呢?
2014年買左條verbatim lightning叉電線
當年仲貴原廠8蚊
用到今時今日仲係0問題
買咗個 7 in 1 type-c hub, 唔同舖差個價差好多。
呢啲hub 都係貼牌,原本想買個cheap cheap, 但見amazon 既comment 十個十個都話好熱,勁熱。
最後是但香港買個 verbatim, 可能我冇用黎充laptop電,最多都係充電話(好慢),平時摸都係微暖。

不過應該係MAC問題,之前用PC既 US充都唔係咁慢 ,直接用mac 既USB 同個hub既USB,一樣咁慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞