點睇Verbatim啲電子產品配件?

257 回覆
49 Like 16 Dislike
Aukey 淘仔100左右 用左5年冇壞

好耐之前買咗條momax 普通白色usb c - lighting先
之後發現叉電個陣成個拎起放低個電話都會斷電
咁我條新線嚟,又有mfi…
我以為我電話有事之後拎返apple 換,換完之後都係咁,之後冇理佢
後尾Momax 出咗2.2m 咁又買多條試吓啦
仆佢個街,咁兩條線拎返Momax換,
換完兩條Momax 線都係一樣斷電
Dllm 叉到我部iphone舊電壞9哂

之後上年雙11 見連登話綠聯好野嚟,咁買條2m試吓啦
即刻無事…無再斷電

我懷疑係因為momax 個lighting頭薄過頭,搞到成日接觸不良斷電,總之個時叉緊電一拎起放低個電話就斷一斷。

以後唔買Momax線了
垃圾Momax….以後買綠聯算
尿袋的話用小米咪算. 起碼小米貴個d尿袋係用番iphone 個電廠
係咪momax個條個頭入唔曬,比個橙色膠頂到?
有兩條線入過洗衣機都仲用到
綠聯。。。都ok既
特賣城有倍思 我第一次用就係倍思 而家賣到開巷
唔係,Momax個條入哂,不過比起綠聯感覺係好鬆
倍思好似做唔到快叉
做到 而家佢出個d款多數得
不過無mfi唔知幾時比人ban
買過個usb叉電,唔夠半年爆左,個殼都穿埋果隻
Usb 叉電hub?
Verbatim 5 Ports PD+QC3.0
Verbatim 5 Ports QC & PD Multi Charger Black 65828 ?

用緊, 剛夠1年
Apple watch SE 叉左半年冇問題喎
屌我都以為係我用得太粗魯周圍掉先咁
原來咁多人甩power制
第4袋無事喎
我反而係差壞咗個type c 頭 又要買返type a 線黎用
我一睇就知你讀屎片
Magic Pro
支那嘢安全性好

死返支那啦
早兩日先換左條3M, 換左返黎都冇用過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞