點睇Verbatim啲電子產品配件?

257 回覆
49 Like 16 Dislike
明明講出事實
但係就有咁多負評
Verbatim真係起碼唔會爆炸先
之前買過隻20W牛
用咗幾日就壞咗
依個一定...
隻隻都話垃圾 sony又無再出
究竟邊款先買得過?
misconceptions, 質素係形容人,質量係形容死物。
無,低價位就算你去美森/樂天
都係大陸製貼牌子俾你
用開紙箱人
好耐之前衛訊做過test 話入面係三洋定Panasonic 電芯
感覺良好d
但真心momax 售後服務幾好
基本上你揸住張單,兩年內任換
衰過屌米

屌米家下尿袋個內籠係俾足料你同埋價錢合理

不過我線同尿袋都係用Anker
質量係香港解物理學嘅 mass
係中国(可能台灣都有,唔肯定)先會用質量講 quality
如果質素淨係可以形容得人,咁品質得喇掛
以前啲嘢就得,而家變咗貼牌貨,買嚟托柒
好似好多都係大陸造或者貼牌咁
我買百幾2百蚊野
然後個個月壞過去換
為咩要咁玩自己

Momax粒電係我用過之中最差
比部分無牌野雞電更快壞
verbatim 10000mah好用又細
想買GaN有咩牌子推薦
真係有啲痴線 我講兩句用家體驗 邊有可能一堆負評 有PR都唔出奇

只講我用過嘅
尿袋 真係㩒用嘅就sony同maxpower
線就真係得原廠線先㩒 最近買左anker同magicpro嘅線 要過多排先share到㩒唔㩒
朋友買過個 有無線尿袋
話好用
好快

但好快壞左
唔夠3個月
呢間野唔係貼牌貨咩
垃圾位 #1 用咗個兩星期唔夠,啲字已經甩色,人哋LOGITECH 用幾年都唔會咁
垃圾位 #2 MOUSE 唔靈敏,跳吓跳吓,已雪藏

垃圾位 #3 KEYBOARD 換電蓋一開就壞,第一日就爛鳩咗呀痴撚線公司!

阿PR 公司 / Verbatim Marketing,麻煩你哋whatsapp 我跟進吓,6189 3045
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞