「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式(2)

339 回覆
32 Like 2 Dislike
第一日

5月26日 (晴)

重新上路

但頂唔撚順

破戒again

明天努力

第一日

5月26日 (晴)

重新上路

但頂唔撚順

破戒again

明天努力

今日係我戒J第一日,不過好驚破戒
香港戒J論壇,屬於香港人既戒J淨土,獨有香港版戒色文章
www.noj1314.258club.com
其實成日都覺得班人宗教L戒丁戒到好似中咗邪教咁
利申,支持戒丁

收皮啦你
其實成日都覺得班人宗教L戒丁戒到好似中咗邪教咁
利申,支持戒丁

Day5 留名 個人開始唔係幾舒服,又頭痛又好熱氣咁
其實仲係無咩 J 癮 , 不過咁多不良反應,都係挨埋今晚 12:00 就算啦
Day5 留名 個人開始唔係幾舒服,又頭痛又好熱氣咁
其實仲係無咩 J 癮 , 不過咁多不良反應,都係挨埋今晚 12:00 就算啦

戒毒戒煙都會出現類似症狀

求名

死開啦 想做戒J代言人
又係到宣傳你個濕鳩網 係咪商業關係呀 利申左未

死開啦 想做戒J代言人
又係到宣傳你個濕鳩網 係咪商業關係呀 利申左未

應該冇廣告架喎,之前別離都講過個論壇冇收入
Day 6,膊頸好酸軟,有乜解救

投胎

投胎

JOHN!

第一日
26/5 好撚熱
來緊一個禮拜都考試
之後就去旅行

所以目標係戒一個月!

終於黎到雙位數Day10,一個艱苦時旅程,老實講,無J咁耐都開始慣慣地,不過都仲有少少心癮掛,我諗。
同行者名單我一陣先更新,睇埋落去你就明點解。
-----------------------
戒J日記Day10 26-05-2017 終於晴

今日無落雨,好開心。今日早左起身,大概11點左右醒起,玩左陣手機遊戲,轉眼又黎到1點出左去食左野,然後買左個手機腳架準備練拍野,然後用左差不多6舊水買拼圖。

行左陣書局諗住搵運動心理學既書,結果行哂大眾商務竟然可以一本都冇(如果有人搵到麻煩講低,很想要。)

而至於咁夜都未出到名單既原因係因為,我仲未砌完個拼圖,差幾十塊左右,砌完再更新

身體狀況:開始轉好,無病無痛。但J癮有少少復發,但控制上輕鬆左,可能因為慣左。
------------------
聽日我將會宣佈戒J期滿之後既安排,請大家密切關注
Day 5破咗
以前日日/每兩日都J一次 到宜家都係咁 聽日開始試下跟樓主戒J 再睇身體變化 睇下戒到幾多日
利申:相信戒丁係對身體好
Day 4 safe
今日經過銅鑼灣,見到個女仔著到好性感就驚會出事 番到屋企就不自覺想丁 個陣諗唔起自己係戒緊丁 而係不自覺咁開左j圖睇 睇睇下又突然由好想打冷靜左落黎 之後就沖左個涼 終於安全渡過

戒丁效果: 今朝照鏡發現自己對眼有神左,黑白分明, 皮膚好似有d光澤 而且仲幾有精神 番到屋企冇左想即刻攤落床嘅諗法

聽日繼續
終於黎到雙位數Day10,一個艱苦時旅程,老實講,無J咁耐都開始慣慣地,不過都仲有少少心癮掛,我諗。

今日無落雨,好開心。今日早左起身,大概11點左右醒起,玩左陣手機遊戲,轉眼又黎到1點出左去食左野,然後買左個手機腳架準備練拍野,然後用左差不多6舊水買拼圖。

行左陣書局諗住搵運動心理學既書,結果行哂大眾商務竟然可以一本都冇(如果有人搵到麻煩講低,很想要。)

而至於咁夜都未出到名單既原因係因為,我仲未砌完個拼圖,差幾十塊左右,砌完再更新

身體狀況:開始轉好,無病無痛。但J癮有少少復發,但控制上輕鬆左,可能因為慣左。

巴打買咩拼圖???
你都係呢派sembreak緊?

巴打買咩拼圖???

買左幅千與千尋拼圖,內容係白龍知道自己真名之後同千尋手拖手向下飛個幕,300塊再加一個宮崎駿系列專用框

我post1有講到我係失業中,不過都準備搵工了。

巴打買咩拼圖???

買左幅千與千尋拼圖,內容係白龍知道自己真名之後同千尋手拖手向下飛個幕,300塊再加一個宮崎駿系列專用框

我post1有講到我係失業中,不過都準備搵工了。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞