「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式(2)

339 回覆
32 Like 2 Dislike
今日先day2
香港戒J論壇,屬於香港人既戒J淨土,獨有香港版戒色文章
www.noj1314.258club.com
各位請加我IG:siudontleave
香港戒丁論壇有大量戒J前後對比圖,戒J必睇
post2既第一篇日記終於都黎了,唔好意思遲左少少。繼續多謝大家對post2既支持,希望快d可以上番熱門啦
另外有人話開telegram group呢件事,我都仲諗緊,唔知大家意見如何?
P.S 名單要後補,因為係上一個post度比較難去整理,比多一日時間我,驚既話都可以係呢個po到再留多次名。
------------------------
戒J日記Day8 24-05-2017 黑雨紅雨同黃雨我屌你老母大交合

嗱就咁,本來我一起身就諗住話食個早餐之後安心過呢日既,但點知大交合一朝早就送左個黑雨比我,就搞到我見咁大雨就上番床訓覺,結果一覺醒來已經係成點幾。咁無辦法啦,落街食個飯上番黎就準備未來茶飯大計,搵工呀,諗下睇咩書咁,又睇下琴日alpha go同柯潔個盤棋局既分析。
到左夜晚就同符愛糖巴打打lol,搞到日記都差d唔記得打,要不是佢提我一日都係電腦累事。

身體狀況:
突然發覺一路困擾左我半年既鼻塞係我戒J既呢段日子無復發過,所以我最近都有覺好訓,原來打得J多會令鼻敏感加劇呢個係真。
但身體仲未回復番通頂前既狀態,仲係有d攰,要訓比較長既時間,希望儘快可以調整到。另外就係對人都大膽左,不論你話心理作用定咩都好,我最明顯真係感受到對人無咁驚既

如果2星期 分別不大 無變化
係繼續更長時間戒J定唔戒
十日冇打
樓主快啲開telegram group啦

開乜撚野 咁都想小圈子

其實可以考慮下,唔明點解小圈子
利申未用過
係到mark低先 其實應該完左day7 進入day 8
戒到唔記得左去到第幾日
咪住 原來已經一星期啦
post2既第一篇日記終於都黎了,唔好意思遲左少少。繼續多謝大家對post2既支持,希望快d可以上番熱門啦
另外有人話開telegram group呢件事,我都仲諗緊,唔知大家意見如何?
P.S 名單要後補,因為係上一個post度比較難去整理,比多一日時間我,驚既話都可以係呢個po到再留多次名。
戒J日記Day8 24-05-2017 黑雨紅雨同黃雨我屌你老母大交合

嗱就咁,本來我一起身就諗住話食個早餐之後安心過呢日既,但點知大交合一朝早就送左個黑雨比我,就搞到我見咁大雨就上番床訓覺,結果一覺醒來已經係成點幾。咁無辦法啦,落街食個飯上番黎就準備未來茶飯大計,搵工呀,諗下睇咩書咁,又睇下琴日alpha go同柯潔個盤棋局既分析。
到左夜晚就同符愛糖巴打打lol,搞到日記都差d唔記得打,要不是佢提我一日都係電腦累事。

身體狀況:
突然發覺一路困擾左我半年既鼻塞係我戒J既呢段日子無復發過,所以我最近都有覺好訓,原來打得J多會令鼻敏感加劇呢個係真。
但身體仲未回復番通頂前既狀態,仲係有d攰,要訓比較長既時間,希望儘快可以調整到。另外就係對人都大膽左,不論你話心理作用定咩都好,我最明顯真係感受到對人無咁驚既

如果2星期 分別不大 無變化
係繼續更長時間戒J定唔戒

呢個真係人生交叉點,我仲未諗到點解決
得幾日個d 其實都無變
係個腦知道左戒 實有d唔同咁

去到20幾日個時先係有d唔同
呢個post冇j圖喇
btw介丁+1
Lm
好難破戒 但係難得踏出左一步
又有咁多巴打一齊
我決定訓教唔理
仆街原本諗住今日返香港大丁特丁,點知wifi 壞撚咗

我都係呀屌不過都好
今日飲完酒勁想打J
仲忍緊
好辛苦
btw我呢冇打之後晚晚都瞓唔好
Day3 仲未有太大意欲想打 希望keep到

身體狀況:

心理作用啦,你一心諗住j 係唔好 係壞事, 你做左=做虧心事.... 同你去偷完野唔敢大搖大擺一樣

攪咁多野... 做多d 運動好過啦,包你身體仲好
香港戒J論壇,屬於香港人既戒J淨土,獨有香港版戒色文章
www.noj1314.258club.com

陣亡報告
完成day 7,day 8內陣亡
屌尋晚諗住mark低戒到第幾日,點知最後都係頂唔住
一扯就係咁流野出嚟,個撚頭十級敏感,hi到已經好爽
最後都係決定放咁啲出嚟,噴左好多
雖然聖人mode揼春,但係都覺得自己幾叻仔忍到一星期
下次就座底一星期,依家等復活
樓主辛苦哂
陣亡報告
完成day 7,day 8內陣亡
屌尋晚諗住mark低戒到第幾日,點知最後都係頂唔住
一扯就係咁流野出嚟,個撚頭十級敏感,hi到已經好爽
最後都係決定放咁啲出嚟,噴左好多
雖然聖人mode揼春,但係都覺得自己幾叻仔忍到一星期
下次就座底一星期,依家等復活
樓主辛苦哂

day 4 敗北
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞