「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式(2)

339 回覆
32 Like 2 Dislike
戒J日子已經黎到第八日,好多謝大家支持。但由於有人對我呢個實驗有d誤解,所以我要係度解釋番,雖然其實我係第一個po已經講左,但都想講多次。

一開始我既立場並無話打J係一件衰既事,我開呢個戒J日記既目的係為左驗證戒J對身體其實有冇害,因為有人話有,亦有人話冇,所以我決定自己試。一開始只係得我一個自己要戒,不過後來有好多巴打話想一齊戒,感受下個改變,我先多左同行者計劃,但初衷我都係無變過,就係用自己既身體力證戒J學說。

最後都多謝大家對我呢個活動既支持,戒J時間已經黎到一半,好快我地就會有結論了

今晚11點,戒J日記Day8,與你同行
留明戒丁
留名
同行
戒丁24日留名
Day2留名
切L左佢啦
就嚟考試
想個人精神啲戒緊
戒丁人 共勉之
繼續上路 lm
Days 5: 精神好左好多 面色當然一樣啦
接近無野做去做左gym
條氣順左好多
延長啦巴打。
新post留名
延長啦巴打。

諗下先啦有d忍不住了
Push
最後都多謝大家對我呢個活動既支持,戒J時間已經黎到一半,好快我地就會有結論了

你諗住戒半個月
Day3 留名
感覺頭赤赤,個人好累 但都想繼續戒

你諗住戒半個月

係呀 一開始有講
嫪毐老藹明已留

你諗住戒半個月

係呀 一開始有講

搵個接棒人先好走😉

好辛苦嫁喎 要日日整理個名單
嫪毐老藹明已留

你仲有冇人妖圖
新po留名

你諗住戒半個月

係呀 一開始有講

搵個接棒人先好走😉

考慮下忍多陣啦如果過左兩星期都捱得住,你依家任重道遠呀,你一走好多同行者一定頂唔住架。

你諗住戒半個月

係呀 一開始有講

搵個接棒人先好走😉

考慮下忍多陣啦如果過左兩星期都捱得住,你依家任重道遠呀,你一走好多同行者一定頂唔住架。

戒J幫幫主戒個J都變左任重道遠,我盡力試下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞