「人體實驗」臨床戒J日記 修煉仙人模式(2)

339 回覆
32 Like 2 Dislike
DAY 4
雖然冇上水 但我冇j
嫪毐老藹明已留

你仲有冇人妖圖

最後都多謝大家對我呢個活動既支持,戒J時間已經黎到一半,好快我地就會有結論了

你諗住戒半個月

係呀 一開始有講

搵個接棒人先好走😉

好辛苦嫁喎 要日日整理個名單

考慮下忍多陣啦如果過左兩星期都捱得住,你依家任重道遠呀,你一走好多同行者一定頂唔住架。

戒J幫幫主戒個J都變左任重道遠,我盡力試下啦

連登史上最大戒J軍團
留名 今日day0
留個名先 第二條命day2
Day 13 留名支持
樓主快啲開telegram group啦
以後唔打算啦
上個post D 丁圖冇名冇番號 想打丁都冇辦法
Day 3
日日打飛機 /扑野 36歲
一個星期跑3次 6km 有時跑山
覺得打唔打j 無關係

跑得多就fit..... 跑得少就屎d...
樓主快啲開telegram group啦

開乜撚野 咁都想小圈子
post2既第一篇日記終於都黎了,唔好意思遲左少少。繼續多謝大家對post2既支持,希望快d可以上番熱門啦
另外有人話開telegram group呢件事,我都仲諗緊,唔知大家意見如何?
P.S 名單要後補,因為係上一個post度比較難去整理,比多一日時間我,驚既話都可以係呢個po到再留多次名。
------------------------
戒J日記Day8 24-05-2017 黑雨紅雨同黃雨我屌你老母大交合

嗱就咁,本來我一起身就諗住話食個早餐之後安心過呢日既,但點知大交合一朝早就送左個黑雨比我,就搞到我見咁大雨就上番床訓覺,結果一覺醒來已經係成點幾。咁無辦法啦,落街食個飯上番黎就準備未來茶飯大計,搵工呀,諗下睇咩書咁,又睇下琴日alpha go同柯潔個盤棋局既分析。
到左夜晚就同符愛糖巴打打lol,搞到日記都差d唔記得打,要不是佢提我一日都係電腦累事。

身體狀況:
突然發覺一路困擾左我半年既鼻塞係我戒J既呢段日子無復發過,所以我最近都有覺好訓,原來打得J多會令鼻敏感加劇呢個係真。
但身體仲未回復番通頂前既狀態,仲係有d攰,要訓比較長既時間,希望儘快可以調整到。另外就係對人都大膽左,不論你話心理作用定咩都好,我最明顯真係感受到對人無咁驚既
Lm先
利申已經十日冇j
Day4
留名
我day2喇返生喇要
巴打不如用google docs
巴打不如用google docs

即係你想共用比人自己改?
Day 2
今日有癮起情況,即刻上連登睇下各位巴打留言拎下力量,點知一堆丁圖
好彩終於識開個不自動顯示圖片功能
暫時頂到,冇咩大分別

Btw 希望樓主一直堅持,追左咁耐post樓主已經成為精神支柱

目標係永不打丁各位巴打共勉之
就嚟Day3
可能時間未係好長
仲未有意慾去打j
Day 2
今日有癮起情況,即刻上連登睇下各位巴打留言拎下力量,點知一堆丁圖
暫時頂到,冇咩大分別

Btw 希望樓主一直堅持,追左咁耐post樓主已經成為精神支柱

唔好講到咁誇張,不過好多人都話呢個post幫左佢地好多,我都好開心。之但係,我覺得長期唔打丁都未必係好既。尤其是無性生活既情況下,唔打丁都唔係好事,我諗
Day 2
暫時頂到,冇咩大分別

唔好講到咁誇張,不過好多人都話呢個post幫左佢地好多,我都好開心。之但係,我覺得長期唔打丁都未必係好既。尤其是無性生活既情況下,唔打丁都唔係好事,我諗

不過我想問
如果同女朋友(唔係左手)扑野 咁點計
算唔算破戒

利申: 冇女朋友
Day 2
暫時頂到,冇咩大分別

不過我想問
如果同女朋友(唔係左手)扑野 咁點計
算唔算破戒

利申: 冇女朋友

正常性交係唔計但我都冇女友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞