[I/A] とある魔術の禁書目録 幻想収束 (3)食蜂派閥出沒注意

998 回覆
1 Like 1 Dislike
邊條女?可能會知係乜水

碎片夠既 只係想抽中 以往都係負碌抽到好多隻再幾百碎滿突

不過係抽step

如果冇保底就會好似上次咁16萬石先滿突食蜂
向女王進貢 天經地義

我紅晶開始唔夠,太多角色想升,反而藍晶多到仆街,中極都重複assists,真心頹
有冇人share下打boss very hard 嘅隊 thx
魔神連攜炮姐針弱點打,佢要開大就用魔神技暈佢,打爆弱點等佢醒就炮姐換index,然後index技丶娘娘大丶奈芙徒絲技、娘娘大丶連續罰企4round佢都應該非死即傷,起碼我最後2隻冇上場。

今次合作個故麻麻地
唉 冇火角ge我 表示難打
睇你圖中呢堆角色 升好之後應該可以打兩次就殺到佢啦
今次唔算難打啦
我就係5想打兩次ar ma
其實今次算易打,條友平A冇傷,我用炮姐老母回血仲多過佢傷害
普通技有assists 茶會當麻丶第一王女丶木原丶聖誕奧索拉可以取消debuff,最主要係諗辦法擋佢最大技,你可以用當麻同帝督減佢異攻,或者直接用雪莉開技頂大技犧牲一隻。
我e隊打兩次 第一round打到差唔多20turn先磨到佢d血到1/4
玩家level都幾重要
我之前每日都爆三次石回體力升角色同玩家lv
就係為咗啲角色可以快啲升lv 啲數值差好遠
咁講你係唔夠傷害喎,用少少資源升下隻帝督同炮姐,換走最後2隻試下
update 唔到
帝督同炮姐dmg好似不怎樣
研究所所長異攻第一bo
真係值得升?
11星到13星素材勁缺 成日卡住lv 換到ge素材都換曬
所以我每日會爆三次石頭回體力黎打素材就係咁解 每日120石唔慳得
同埋前排有d日子有兩倍/三倍素材 有時心急我會爆多d石黎刷添
木原異攻雖然第一,但呢隻野升星好撚難,你帝督4星多一招潛力唔會比三星木原差,加上帝督技減攻生存力會好少少。炮姐係我幫你慳材料揀嘅,因為你有升過

其實當麻都意外地好打,器用極高,技減異攻,你又唔洗練,都可以考慮下
啱啊!我禮物箱仲有1000體力留下次兩倍素材
其實用其他屬性來打好5好

幻想祭後不斷抽
抽到地下城
都無出過當期彩
最好用返剋色,有減傷加攻優勢,我聽日可以用你啲角色組一隊入場試下
以個人經驗 一定5可以10下10下咁抽
一抽就起碼50抽
識抽一定係單抽
死剩兩隻殘血
但考慮到角色星數同lv,你可能要再執下
重點,第一回合削板連娘娘打左邊,雪莉打右邊
對於面開大就娘娘換index,用移動不能(麥野被動)+削板技頂,然後index開技丶削板開大
炮姐老母最好全隊半血後再換上埸,我太早換上埸回血溢出浪費咗

屌你老母140抽冇 fire ball 冇春姬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞