[I/A] とある魔術の禁書目録 幻想収束 (3)食蜂派閥出沒注意

998 回覆
1 Like 1 Dislike
係千幾名 Auto隊每日打一次
純粹唔gur隻中国狗可以日日跨排名針住我黎打
屌你老母條撚樣日日都可以直接由十幾名跳級打頭五都唔知係唔係開掛嘅
想問下各位巴打有冇咩刷錢方法,感謝

補多張圖,非假膠,可以賣嘅嘢我都賣得七七八八,真心山窮水盡

賣素材啦
我通常都係賣進化素材嚟升人
跟最大持有數嚟排序 賣啲10lv以上嘅都搵到啲快錢
中伏丶冇想像中好用

點解咁講
男人都抽 巴打點用,玩pvp?
個人認為綠水定位係pvp角,技能減sp獲得量丶攻擊力buff妨害打raid完全冇用,異防中down3回合唔錯但大技得中異傷太低。睇技能綠水打pvp會比較有用

但問題黎了,依家pvp物攻角居多,如果綠水放前排會死得好慘。綠水放後排,垃圾ai又會先用debuff技,實測咗4次,只有一次有開大技,加上中異傷太低,唔爆擊打得半血,得個封技效果有用,搞到兩頭唔到岸咁。

一開始都講咗,唔係話綠水唔好用,而係冇想像中咁好用,原因只係我自己鐘意後方之水所以期望太高,根本黃魔神仲勁fest角就係屈機
收藏用
個人鐘意後方之水,真男人
Pvp實測過,唔勁,除非砌到隊200sp隊。
綠水叔pvp 放第一 物防唔高但勝在HP 高
你驚佢都係低嘅可以搭黃貨車 又多個HP潛能入場又加物防

不過我覺得佢開完技就走得,都係靠佢降SP同降防,避咗人地最尾個隻地圖炮 反而大技中威力就冇乜用

我覺得呢次水叔係幾屈
如果開完技就走咁我配黃浜面算,不過我覺得今次水叔唔應該係綠色,招技同綠初春撞咗

好想要隻抖M女騎士,可惜入坑已經完咗活動,佢上次張券又冇得簡合作角色
嚟緊9月睇佢有冇復刻

不過呢隻驚好唔識do 復刻活動但唔復刻抽卡
組織戰玩雙boss同三boss…
好似好麻煩…
又係俾綠色隊刷

今次我地應該包尾
神の力比想象中弱

風斬bb skills 好勁
十抽填海,唔係限定就每日有償一抽算,唔算太吸引,隻大天使直情廢到爆
用哂啲券19抽 一張3星都冇勸你收手

風斬都唔吸引咩 大波眼鏡乖乖

唔是我杯茶,單方向攻擊係大缺點,物攻中up 3回合好吸引,可惜只限科學side。貫通根本可有可無,打raid都用唔著,不過風斬夠高攻,打raid buff完仲可以做主要輸出,pvp就不了。
我覺得個貫通純粹係打pvp時counter返隻藍index招大。
只限科學都夠玩啦 本身科學角都比較多
pvp 落第4 ok 喎 窮撚冇魔神可以爆削板+禍斗快啲
絕招仲要特大威力
隨緣啦,中到先再決定練唔練
投咗

不過呢組一睇就知係雷姆天下
P仔無得投

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞