[I/A] とある魔術の禁書目録 幻想収束 (3)食蜂派閥出沒注意

998 回覆
1 Like 1 Dislike
第一位15條友都食咗屎

打完490期分最後神裂留低1504血唔好意思
會長好似未出手

Btw,我應該開路定留力打高lv好?
打高lv啦 得返半粒鐘應該要打既都打晒

其實如果兩隻擺同一隊會點?
會唔會全隊食到兩次大buff?
今日已經打完,我係指我應該幫手打低lv,定係留返三隊強力隊打高lv,因為今日用咗兩隊打20lv,如果我留力打高lv應該可以打得高分啲。

但我加分角色夠多,打低lv加分都算快,所以想問下各位有咩意見。
lv1-30都係盡量留俾我地組織低player lv既朋友仔清左先
睇下自己隊野大約可以2至3Turn內殺到隻boss先落手咁掛
會長咁失策 最後一分鐘都未打晒
雖然已經穩拎第二
頭先放工諗住返屋企先打,返到去就掛住打fifa到12點半先醒起
BTW聽日個新對手上次188位 我地應該好難入頭2名
想揾返係公會,但唔知有無mon post嘅團友
有d幾次組織戰都無出手!但佢地keep住有上線
一個76、一個188丶一個444,應該要止步了

不過反正第一名都預定咗,冇乜所謂啦
如果係上面個組可能有d機
想提醒下佢地 如果唔想用腦砌隊打
朝早搵啲低lv敵人 是旦砌11隻剋屬角 入去Auto殺幾隻 已經幫到我地好大忙
我望個表 個制度應該一定係要同Joseph's嗰邊打
應該冇希望了
有無方法可以揾到佢地
喺公會個頻道試下召喚佢地囉 博佢地手痕入去會望到
好似冇pm功能
要整返個會員名單!方便揾人!
左連登名,右game名

Manstein = 佐藤聡美。
星間飛行 = 星間飛行
日日話要介粗 = jjj
Manstein = 佐藤聡美。
星間飛行 = 星間飛行
日日話要介粗 = jjj
毒到無女友 = SkullGary
6隻戰鬥角一入場會食曬四個buff
書記果個系列升滿加攻1300
魔神系列唔知加幾多

所以咁多人raid高排名嘅人會放曬兩隻加潛能嘅角都唔放普通+buff角
btw偶像魔神系列果類4星之後加buff多過書記果系列
仗就我打 獎就佢拎
唔出場都有加成?
見到有日本仔實測過
擺後排都會加晒6隻
我今晚出2隊黄屬
啱啱收工,返屋企玩陣ring fit先,十點出手,紅丶黃丶綠各一隊。
諗緊黃綠紅各一 定係其中一隻色砌多隊
應該十點半左右郁手 到時睇環境再決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞