[I/A] とある魔術の禁書目録 幻想収束 (3)食蜂派閥出沒注意

998 回覆
1 Like 1 Dislike
fes 角6星都平民?

皇上啊
放後備係咪就算滿bar 都係開skill 先
唔係,我表達得衰

第一張圖右面嗰隊先係,第二張圖係我砌返佢嗰隊出嚟,一方同娘娘都係三星,魔神四星,削板五星。assists 星數唔知,但起碼我輸三次比佢。
睇返replay好似係buff技會先開,然後再跟排位順序開技,但如果對面殘血的話就有好撚大機會平A,經常輸都係輸平A隻不屈,然後比人開技返G
就係覺得PVP既AI制度太on9
每日獎勵又唔係特別吸引 我寧願用腦諗多D點打RAID好過 (雖然都唔係好多獎勵
AI戇鳩真係冇得解
睇replay削板上埸直接開大,打得一隻都算,仲要打落隻不屈度,自己招不屈又冇開到,魔神打全體就永遠唔開技

奬勵我覺得OK啦,基本上我每日都有600石嘅,運氣好少少可能有時有1000
BTW 連登組織入面既CHING們記得幫手打組織決戰

留意返剋屬性角色有bonus 擺11隻剋屬入去(後排鳩擺lv1都冇所謂)就可以即刻開大技
星間巴幫我地拎第一
我地排300幾,第一應該冇乜可能,努力少少應該有第二

對手排名:

隻水無人打過嘅我幫大家開路先
個個等大lv先打

最後個個都唔記得打輸第一場就好笑
嗱,唔關我事啊,我用咗兩隊啦!我留一隊打高lv 咋
陳云大師齋打一屬性?
兩屬,打紫色有290%加成丶打紅色有90%加成,所以我打低lv分數都還可以,留一隊全藍打高lv紅色
事實證明大家都係deadline fighter
搞到我而家都唔知郁唔郁手好
提醒返
組織決戰去到一點完
Deadline fighter就返多少少時間交功課
大家等你出手

利申:1隊都未出
隻紫boss仲係太少血 我隊黃色仲未郁得
我又砌唔到三隊藍咁多
仲未睇要打咩

好啦好啦 我打咗佢先啦
pvp 上過第一就算 要1點前開住隻驚等20分鐘禁4下好on9
唔洗食飯系列

個異能大戰要追練度不了 好食料
今日嘅組職戰第一次上到650萬分 究竟我之前玩緊咩?
利申平時單屬打得200-250萬 俾班日本仔carry拿三星劵
柒左 結果我第2隊藍色唔夠力 殺得兩隻
早知砌多隊黃色算
成個組織好似得5條友認真打
ok架喇 已經多過之前 今日都應該有第2位
第一位果個我地點努力都贏唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞