[I/A] とある魔術の禁書目録 幻想収束 (3)食蜂派閥出沒注意

998 回覆
1 Like 1 Dislike
隻game 跟咗非日本acc都得?
非日本ac?但Ios下載日本game正常要日本apple id🤔🤔
Anyway,如果你冇日版id,可以上網申請個然後再綁返個game帳號,不過買ituen卡個時記得講係日版itune,唔好買錯港版。
香港acc 轉日本地域

我開咗日本acc 但又點樣綁得返隻game
連攜,入返自己個帳號

即係del game 再開日本acc dl 返?

好驚會冇咗個ac
等等,好似唔洗再綁定

課金好似係跟你個電話用緊嘅Apple ID,我之前玩Pokemon go會用兩個ID課金,一個香港id 丶一個日本id ,都唔洗del game重安裝,只要係app store換帳號就ok。

啱啱試咗換香港ID,依然玩到但佢唔俾我課金

換返日本id就可以課到,所以應該唔洗del,但如果你擔心的話可以買張1000円試下用唔用到先。
試過 但換咗日本acc 就唔俾入香港信用卡

點解app store 咁煩
用香港信用卡一定要用Android機,用qoo app裝game就可以用香港信用卡。

ios 基本上一定要去買iTunes卡入code ,或者用jcb 信用卡
以前課android

itune 有冇教學,謝謝
你試吓換日本id課金

睇下佢係咪你個日本ID
呢個step 冇問題

但係到下個step 佢得兩個支付方法俾我揀

你買完張日本itunes gift card
喺App store入code 入咗錢落去之後
你喺game入面俾錢嗰陣佢就會扣你account餘額
不過認真講句,一旦你知道咗個課金方法,你就會係咁課落去,自己小心。
買itunes card會好過用信用卡碌嘅
可以睇住自己個銀包做人

之前有張台灣visa係不可透支嘅,叫無課得咁勁
多謝課長們令我有遊戲玩
啲異畫真係一蟹不如一蟹

多咗眼淚已經好好
有啲美琴異畫要找錯處 有啲剩係多咗兩條電
二週年僧正嘅異畫就整得好認真

Marketing 班人係咪食錯屎
最後課咗pack

然後今次系列真係一隻都唔中。。 中咗隻非fes 3星

諗緊券換乜好 (黃當麻定係4星自動書記/藍當麻)?
黃當麻或者書記,藍當好少出埸機會
咁應該黃當麻定4星書記好 好難揀
紅4星 黃當3星不如唔好要
個人覺得有資源升角色的話,多隻角色砌隊點都方便啲,但如果你同我一樣係窮撚的話就升四星好啲。

炮姐找不同遊戲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞