[I/A] とある魔術の禁書目録 幻想収束 (3)食蜂派閥出沒注意

998 回覆
1 Like 1 Dislike
Sorry我眼花 當我冇講過
Step3中二王女

不過係紅色嗰隻
都好勁
今次raid boss 物攻同異攻差幾遠?
淨係想要角色係咪只係要打very hard rank 1做mvp就夠
係,救援都唔使理,救援MVP都冇碎片,hea打就ok
入場會食物攻down小,可以用啲解狀態Assists

Btw,點解班痴線佬可以咁快打到extreme架?,我刷咗7場extreme 一場都入唔到
仲未打過extreme 痴線啲

利申:仲未打過
琴晚刷到十二點,見到13場extreme,得2場入到,其他十一場都滿人,仲要係啱啱放出一分鐘都未到,啲人手速快到痴線

Btw,打得485萬
要追分第一日好緊要

仲未計好多自私撚自己打唔放
呢幾次我都直接放棄第一日個分
F5太痛苦 搞左十五分鐘都捉唔到一隻Extreme就放棄算
800萬,參考隊伍

https://youtu.be/yH_y1YvWOVM

我隻土御門+浜面太高血,死唔去
如果死到傷害應該去到1000萬
400萬分留名
認真,有冇人笿到我到底有乜野分別

碌棍下面多咗啲閃粉

右邊大波波深色咗

巴打好眼力,我真係睇唔出

因為之前都有特登cap圖望過啲美琴玩過找錯處
都係大概嗰啲位變少少
藍阿妮絲明明skill 唔錯 唔明點解日本仔評唔夠S

有冇巴打解說下衰咩
異攻up得兩turn 必殺技唔特別 自己攻擊力普通
要上到S好似通常都要有持續3turn技 或者必殺技有附加效果 或者本身做到輸出
異攻太低,做唔到主要輸出角,最普通嘅藍食蜂都高攻過阿妮絲

如果淨係要用技來計,土御門又好用過阿妮絲,持續時間長一回合丶+sp、自扣三份一又可以提早離場慳返一次換人。

而且重點係,土御門同食蜂都易入手啲,抽唔中嘅角色再勁都冇用

阿妮絲唯一有用嘅地方應該係組織戰線
係啵 唔得仲有30sp

嘔血都好緊要 如果佢防冇咁高仲好
求解釋點1050萬都只得600名內 屌
因為今次raid boss係藍色

綠隊打爆擊係好癲
打咗二十幾場,食蜂同炮姐開大未試過兩隻都爆擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞