一個A0毒L和O4女神的故事 (5)

1001 回覆
185 Like 7 Dislike
樓主之後未有新故嗰陣po埋上嚟啦
期待番外幾滿意結局 不過鄰居係ex 都幾驚喜 麻煩樓主番外重甜幾個月嘅追文生活就咁完結 期待樓主再出啲好文
特登入黎留言

多謝樓主先,你個故都係咁睇過既連登故最好睇既一個

原本只係諗住入黎睇個咸故打個飛機就算, 點知打得一次,但係睇睇下覺得又幾好睇

可能因為覺得自己好似啊康,好就得女朋友(當然無佢咁毒同咁細心,反差咁大喇),但係最後就「被分手」

多謝樓主係我呢段失戀果日子中睇到你個故,特別係後半part 主角分手後既發展 , 俾到我心靈上既慰籍

雖然我無法好似故事既主角中有happy ending, 我而家都仲overcome 緊, 經歷孤單同失落,但我都相信時間會慢慢沖淡

祝樓主工作順利,有時間寫更多更好既故仔
小弟不才 想知點拆解
Tang Yat Hong will love To Hei Ching forever

To Hei Ching will love Tang Yat Hong forever
Sophie份人咁現實都幾難折墮
有番外篇,好感動
謝謝支持
謝謝支持
盡快忘記唔開心嘅嘢
勁呀
竟然有check我以前寫嘅故
咁我乘機賣下廣告
https://www.shikoto.com/i/ZCc
六樓B室係我第一個寫嘅故仔
以第一次寫小說嚟講
我覺得都唔太差㗎
有興趣可以睇下
應該唔po喇
喺紙言都睇到完整版
喺呢度po就冇追看嘅感覺
其實都可以每日定時出幾章討論下嘅
不過你唔想就算啦 我上紙言睇緊
你一早就應該宣傳舊故啦 等到結局之後少咗人入嚟先講
樓主 睇緊徐英徐力嗰段 同Athena老豆老母一樣嘅
你繼續睇啦
仲有一個熟識嘅情節
不過我唔多講喇
又唔關呢個po嘅事
原諒我寫故仲係好幼嫩
題材同情節設計未係做到好多樣化
唔關呢個po事但係我有野想問
留名等睇音樂盒密碼之迷
其實覺得有時阿康講野太過奇怪,就算係毒撚都好,樓主寫到都唔係一個正常人會講嘅野咁
係咪正經到有啲柒?
太正經太文縐縐
會唔會出番平行世界Rachel 同阿康一齊
正 有結局可以放心追
多謝樓主
重甜唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞