一個A0毒L和O4女神的故事 (5)

1001 回覆
185 Like 7 Dislike
無法子,鬼叫你留這個尾,你唔怪得人呢!
話時話我想睇康少個FD的番外篇,睇之前D文好似有點故事的。
王伯嚟㗎喎
大家嘅至愛
冇AV情節呀
其實好多錯字,不過整體影響唔大
如果咁你舒服,反而由佢錯咗先,事後再執

雖然個結局未必大家咁諗,但睇落真係好AV

記住,北海道中出之旅,重甜plz
最好寫到結婚生仔
可以係阿康同Thomas背叛Athena
希望有甜
係dylan
呢個會寫
生仔咁遙遠!
樓主加油 好好睇
背叛Athena之後
Thomas同阿康嘅甜故(彩虹糖)
音樂盒的積木排序

阿康送給Athena的音樂盒

「20(1).1(1).14(1).7(1)
25.1(2).20(2)
8(1).15(1).14(2).7(2)
23.9(1).12(1).12(2)
12(3).15(2).22(1).5(1)
20(3).15(3)
8(2).5(2).9(2)
3.8(3).9(3).14(3).7(3)
6.15(4).18(1).5(3).22(2).5(4).18(2)」

Athena修理的音樂盒

「20(1).15(1)
8(1).5(1).9(1)
3.8(2).9(2).14(1).7(1)
23.9(3).12(1).12(2)
12(3).15(2).22(1).5(2)
20(2).1(1).14(2).7(2)
25.1(2).20(3)
8(3).15(3).14(3).7(3)
6.15(4).18(1).5(3).22(2).5(4).18(2)」
仆街
原來我唔記得喺最尾嗰章加athena維修好音樂盒嘅積木次序
我已經喺紙言同penana加返
多謝樓主
可以解碼嗎

睇唔明
括號嘅數字請問點樣拆解?
話說樓主真係第一次寫故?文筆唔似
下個故寫Esther? 第一次出場嗰陣就睇到佢嗰種爽朗性格,成個故嚟睇比起雅典娜同C、S有棱角同個性得多
覺得佢比雅典娜更值得擁有一個故事
其實括號唔使拆解
只係同一個數字嘅擺放次序
最重要係非括號嘅數字

Esther同Rachel都係性格好好嘅女仔
唔係第一次
不過都係新
有無舊故睇下
咁即係只係掉轉咗個名。。。

不過其實有少少問題:無論康少又好athena又好,都應該冇個will字
幫樓豬賣下廣告😂:六樓B室都好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞