屯門樓討論 (18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
青山公路沿線吧
有冇人知wetland season bay 幾時有得睇示位?
豫豐花園不如疊仔啦, 反正豫豐花園都唔叫好平
搭車叠茵都燥燥地, 橡豐真係不敢想像
屯門比較新3房, 又易上車既樓好似唔係好多可以揀
房可以自己間嘅姐
見到地產網三房連平台先620係咪咁平
關鍵日期下年3月31日,
咁短樓花期肯定好快開賣,
不過短樓花就一定唔平
望墳頭都叫風水好?
其實買得過 樓齡得10幾年,都唔明班連登仔咁鐘意吹捧幾十年樓齡嘅樓
但搭一個站去到兆康,屯門大把地方搭幾個站先到啦
算吧啦 係連登都問剩係會介紹啲近鐵既高樓齡樓
豫豐的確交通麻麻、但環境好,樓齡冇咁舊同好住,又有邨巴去屯市同西鐵站。你咁既筆直係咁上下
你買聚康都要行十幾分鐘先到西鐵站啦

瓏門卓仔買唔起架啦,但你自問甘唔甘心為所謂咁鐵路方便而買好似大興果啲30幾年前樓

班連登仔為左吹捧鐵路樓,吹到疊茵庭風水好明明近骨灰龕極樂寺又眼鏡房。聚康又大部分位望到墳頭
買屯門根本唔應該將西鐵站當主要考慮因素,條西鐵係冇乜用,搭巴士仲平靚正

唔信問下住開屯門嘅,十個有九個話屯公瀨屎先會考慮西鐵屯赤通左後行屯公車都已經少左
我自己住左咁耐屯門,一年搭西鐵出去次數都好少
因為時間又唔係快好多,無直車就轉車站任轉,爽!
屯門去葵芳搭西鐵都要轉2次車, 相反搭巴士一程過
應該話外區習慣有鐵路就叫方便 又聽得太多怕左屯公
有D工又唔遲得到 寧願哂時間都要照搭鐵
窮人既悲哀 已經揀搬入D 可以平D樓價 犧牲既就係寶貴既時間
我諗呢幾年有左屯公轉車站係會好d既
起碼可以搭58m出左去先再轉, 唔駛係屯門入面兜兜兜
其實建生個邊幾個私樓入場幾錢 見個邊好似幾旺咁 夜晚食飯成條街都係人
咁果頭多人住呀嘛 私樓又有幾個屋苑 咪多食肆
盈豐應該最平
最平單位應該唔駛5m
有時覺得仲旺過屯市 車都冇位泊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞