屯門樓討論 (18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有無屯門巴絲對呢個區呢個盤有研究?原本同老婆想入手預半餐,之前睇左幾間,昨日睇埋同區景豪,發覺半餐價錢已可買多百幾呎,景豪,點庭?個則幾四正
正野
但你要接受到行入少少
其實都差唔多啦 行多兩步 豪停都唔錯
但少放盤,向東或東南望全山景,好L正
小學牙科保健
一早知會起好既野 點解會依家先升
又唔係突然之間爆出黎
屯馬線得啖笑
我覺得係御海灣開售先係真正帶動樓價既原因
屯馬線其實唔太benefit 到大西北, 反而馬鐵線就加強左好多
起緊個陣唔留意 起完後做勢就個個知
係咪即係 CDEF 單位? 豪庭應該自住既人多, 見連租都好小成交
巴打都識喎,有睇過豪停盤?!
有ar, 之前有睇卓仔同佢, 可以交流下
可惜無3房
個陣西鐵都比人話係大白象啦
真係要體驗過先知有咩優勢
呢樣真
市場氣氛造好,準買家入市步伐加快,屯門新屯門中心一個2房以595萬元沽出。祥益地產高級區域經理黃慶德指出,新屯門中心1座中層F室,實用面積455平方呎,2房間隔,單位於5月滿3年SSD後以620萬元放盤,現以595萬元易手,減價25萬元,實用呎價13,077元,新買家為外區上車客,鍾情單位間隔實用,向東南望海景,憧憬屯門區基建發展(屯馬線、屯赤隧道、屯門南站)。
原業主於2018年以563.8萬元購入,持貨3年帳面獲利31.2萬元。

大圍站新盤柏傲莊熱賣,刺激準買家入市步伐,有上車客以零議價650萬元購入屯門豐連高層戶。祥益地產高級分行經理林英傑表示,豐連2座高層E室,實用面積431平方呎,2房間隔,於今年4月以650萬元放盤,現零議價沽出,實用呎價15081元。新買家為區內分支客。
原業主於2016年以約465.77購入,持貨5年帳面獲利184.23萬元。

因為樓齡舊?
thx, 又學到野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞