咪撚再話爆edan個ex係博出位

1001 回覆
778 Like 1002 Dislike
大把人等食花生啦,爆啦屌你老母冇貨賣PR
點解要dm
你自己咪大大個人喺道
咁你搵齊哂啲女cap好哂圖先上嚟開po啦無證無據又推爆一個po,無圖我夠話我係SCS hall花同兒登日日扑嘢扑到有一日兒登中途轉基去咗扑牙Jer 之後我去咗搵小儀扑嘢 無證無據又得你一把口就好心收皮啦,人哋依家紅咗就出嚟抹黑人哋,香港人心態就係唔抵得人紅唔抵得人好你話好似保琦個啲有證有據我第一時間出嚟同你屌柒兒登又點話
真正hallmate?
先唔理樓主講既野真定假
但個post竟然有人講
「偷食咪偷食」
「年青人出軌好正常」
「咁靚仔有sp好正常」
出軌都有得合理化
如果呢件事男女角色調轉
條女肯定比人屌到體無完膚
後宮三千
收皮啦 垃圾 你自己咪日鳩日開post踩mirror 依加鐘意邊個洗唔撚洗你批准啊 惡過共產黨咪唔好上連登囉 係人都知你tvb打手五毛pr架啦 你老母比狗屌啊
有冇人仲記得之前有條女好爆叫Jenny chan
條女post過Edan主動dm佢ig話so hot🔥🔥既record上Snapchat story有冇師兄有cap低留底
????
咩啊 樓主咪條sp囉
一次過想整死兩個
住hall 嘅都知啦
利申:同hall
樓主係咪想ex 又爆情緒病 好心就咪再提條女琴晚已經發撚晒癲 唔知有咩居心 放過條女俾佢結婚啦

係想踩死兒登就有圖先出po啦屌
Jeremy 6 歲被阿媽帶左上湖南生活,佢自己都有講

樓主 Pin this
鄭伊健gigi 果陣都好爆
但之後呢?
你真心覺得會有用?

利申:非edan fans
咁嘅樣都食都女
啲女盲嘅
抵佢哋啦
班mirror fans係咁柒架啦為左護主可以無限降低個底線
G持
真 樓主勁自相矛盾
下? 你智障?
你有你開POST吹無問題
我有我踩無問題
點解踩呢16個騎呢怪 你就要屌柒人地CCTVB打手 五毛 PR?
你智障都唔明句野點解仲答返我咁既野?
你係咪弱撚智架?
你衰L港共 不提證據起訴地人格謀殺
兒登之前跳mass dance已經比條女放上IG公審
佢出軌條女點會唔癲到Post埋個女仔出黎
條女係Hall出名八婆周圍講人是非
反而兒登無咩特別野比人唱
條女叫春都叫左兩年 被求婚Post都要串一串兒登
到底咩心態
放過人地 放過自己啦
咁好簡單問一句
係咪即係無證據咁解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞