咪撚再話爆edan個ex係博出位

1001 回覆
778 Like 1002 Dislike
樓主垃圾 上面先係證據啊嘛
今次有圖又唔同
客觀睇就係有啲毒撚食唔到女就想再出po踩死edan將佢以前啲食女史無限放大

其實呢就可以綜合晒所有資料證據再出po嘅
成班話港大hallmate 但全撚部弱智
要整死兒登唔該有啲整合先啦 個撚個衝動撚得把口鳩講點信呀屌大學生
咁1簡單啦

因為仲未grad到 所以仲住緊hall
附上hall wts grp圖一張
你睇下樓主講咩先啦
出道後
開始黎料啦 班鏡粉同viu打手到場未
又係純文字,你話佢喺hall群P都得啦
我叫我frd cap 十幾張呢啲都得啦
自證要post手寫連登名加證據架
識唔識架
好奇
除咗鏡粉根本冇人會「保護」兒登聲譽
Katrina/Momohead/Santis/Ltyy 全部都係兒登畢業先入scs嘅 即係佢哋聽嘅都係兒登ex叫仲住緊嘅人唱衰佢先會知 無謂問
無論所謂sp定出軌對象定ex本人隔咗兩三年都冇證據出 樓主點會確定兒登「作為男朋友渣到一個點」

條女係咪博出位其實睇佢過去幾年ig po過嘅就會知 樓主唔洗特登開po澄清
Pin la 睇吓班鏡份今次又點兜
喂你唔好咁癲啦,呢啲算係咩證據
花生
同樣地 你地都屌edan啦 宜家根本各執一詞 做咩事
有證據先得架冇證據講經咩 人格謀殺edan就得
睇你樓上啦傻鳩
2,3 先係重點

又黎
一波未平一波又起
樓主點會pin 呢個 同尋日開po條友一樣 都係鳩up話自己港大然後要整死兒登 尋日條弱智pin咗條ex發癲鬧人啲圖 似想玩死條ex多啲
Push
睇到扯撚曬

同hall喎
鏡粉縮返埋老母個西度未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞