咪撚再話爆edan個ex係博出位

1001 回覆
778 Like 1002 Dislike
成間hall其實都知edan出軌 但之前大家都唔爆佢出嚟 保護下佢聲譽 但而家見到咁多護住犬鬧個女仔真係有啲嬲

佢的確係對屋企人同朋友好 但係作為一個男朋友真係渣到一個點 有sp係真(一村hall的)仲要係拍緊拖嘅時候都要搵 出軌都係真 係參加港大某programme嗰陣個陣出軌

如果大家需要證據不如dm下scs啲人 而家咁多人咁出名 都唔難搵啦係咪啊 Katrina/Momohead/Santis/Ltyy真係大把 其實大家都知edan係咩料架啦講真

呢啲嘢係過咗去 不過見到大家咁鬧法真係唔忍心個女仔要受呢啲對待...

利申 同hall人

爆edan 不如俾多啲source ?
想食下花生
但之前大家都唔爆佢出嚟 保護下佢聲譽

點解要保護
純好奇
Ok
尋晚一早講左 圖後補
點解要dm咁麻煩,你同hall唔係有證據咩?你放上嚟咪得囉
冇扑野片你話EDAN叫HALL雞都得啦
唔喇
推下先啦。本身都唔中意呢個Edan.

冇證據我話edan做雞都得啦
保錡咁樣衰偷食完都撈到風山水起無問題
樓豬想唔要個ACC都唔洗咁阿..
一陣又比班腦殘粉圍攻架啦
PR又發功
老實講 有冇證據
同edan嘅對話又好 出軌嘅對話都好
淨講真係好難信
有咩理由post完個和平分手story 咁耐到宜家先爆出軌
Btw個女仔和平分手個story仲話咩自爆 係邊個想要曝光率呀宜家
你話你同hall 學生證呢好冇說服力
LM等睇爆料
係囉成個hall都係個女仔嘅frd?
有冇相?
有冇片?
咁好笑既
講到話保護佢聲譽
唔爆佢出嚟

依家無啦啦又爆佢出嚟做咩
前後矛盾

做人一致d得唔得呀
人唔笑狗都吠
cls 依家係個女仔成日提起edan
佢而家仲多女食啦
遲下越黎越多野爆 咁又如何
我理閪佢偷唔偷食咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞