咪撚再話爆edan個ex係博出位

1001 回覆
778 Like 1002 Dislike
唔係單唔單身嘅問題
「渣」
蝗語
臭鳩同比帽人戴兩回事喎
講咁撚耐圖都冇張 等我嚟補

根本全世界都想同edan有關係
我仲喺沙頭角排緊隊 幾時開關呀 屌
笑咗
鏡粉頂唔住 開始搬龍門
我係女都受啦
但係你朋友係因為佢出軌先搞到情緒有問題喎 logic 唔得喎ching
真實呈現咩叫只想找一個伴
條女仲入埋viu做 有幾迷戀edan
啲盲粉真係好撚好笑,兒登出軌就話關我咩事,之前安心事件咪個個係度屌人狗男女食花生佢ex係兒登未紅已經話緊佢出軌,而家揾到幸福冇再提起,啲仆街又係人地求婚相下面tag兒登ig,仲要比人話博出位
家下係你開POST吹無問題
我開POST踩就有問題WO
你班鏡粉真係惡撚晒啦
踩就係五毛打手PR
呢到叫連登討論區 係咪你騎呢怪16人FANS CLUB呀?
屌你老母 話佢騎呢怪就要自拍?
人人審美唔撚同 你一定要人讚鳩佢地16個含家產?
笑撚死 最鐘意咪繼續屈PR 五毛 智障仔答唔到我?
你隻姜逃咪一樣死返支那玩抖陰 上選秀節目 垃撚圾
你貼依兩張圖 同你朋友要食藥已經係完全唔關事 我都只係想點你依一點

一直mon po唔出聲 就係因為「你朋友」嘅情況 咁依家上水講啲唔講啲又係想點?
唔係驚有證據 有咪貼 只係想你唔好自打嘴巴
班柒頭係咁架啦
係咪單身先係最有關係
樓主好似只係 ex嘅其中一隻兵 宜家女神結婚 佢要女神精神病復發仲要整死以前食過女神嘅同學edan

利申:住樓主隔離房 日日聽到佢鬧兒登仆街食佢女神
唔係呢啲病
咩病啊唔好懶神秘喎
華生
吊下你地癮
鏡粉由tvb打手開始屈
到有圖就質疑人身份
到有hall from就開始搬龍門話單身

努力啊 等緊花生
張圖唔係今日cap啦,頭像都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞