咪撚再話爆edan個ex係博出位

1001 回覆
778 Like 1002 Dislike
個一字好似冇灰框
老老柒柒我覺得就有出軌都唔奇嘅
大學啲hall就出晒名淫亂
但當樓主大大聲講話有證據但又死唔拎出嚟嗰吓真係好撚肉酸
仲要一開個post成堆都係你哋呢班blocked user喺道圍爐
有圖有證據就放晒出黎咪撚係到唧牙膏啦屌你老母
下次po圖洗唔洗等到條女生仔先有呀
渣你老母臭閪咩 野都未識講快啲死啦

利申:唔是edan fan
其實hku hall都知咩料
唔係食花生唔通討回公道咩
正視聽
一單還一單上面有位巴嘅對話圖係edan出道後
而樓主係指edan 係大學時期同個位女仔拍拖時又出軌又有sp咁 仲話有sp ig
所以樓主係仲未俾到任何證據嘅
樓主你去咗邊啊
召喚樓主
唔係話幫edan, 但係呢幾張對話嗰時佢有無拍拖你又唔講, 對方又明顯flirt返轉頭, 同埋咩叫「無 sp ar so sad」, 無就sosad喎...想暗示啲咩咁, 咁就當大家都係搵sp啦, 又關呢壇出軌嘢咩事

利申: 非鏡粉/edan fans
睇見啲人回覆 撐到話改圖
個感覺幾似當年明眼人一睇都知移花接木
再咁撐落去
唔知當事人會唔會過幾日出黎為以前做既野道歉
不停不佩服VIUTV 花姐睇人既眼光,冼靖峰依D垃圾玩個TVB比賽都要做狗公搞小圈子,抵佢老母造星比人FOUL
https://lih.kg/2542189

一早blk左你條五毛賤種 個個mirror po都趕住入嚟
係咪唔覆冇錢收?
好正
有證據就自己拎出黎
冇證據就收皮啦臭雞
edan點會無藍剔呀?
多啲多啲
想睇EDAN床照同條撚粗唔粗過希哥啫
只想找一個性伴
有無新入學嘅同學講下林鄭啲hall淫亂史
都話你班柒頭有證據又話證明唔到啲咩㗎啦

仲要個個都有晒格式咁

利申唔係fans

得啦知你唔係
狗公公廁都好撚多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞