咪撚再話爆edan個ex係博出位

1001 回覆
778 Like 1002 Dislike
個個都讚佢坦白添
希望大家唔好再追擊
做厹Flirt女搵Sp搵ptgf派帽都係香港本土文化嚟
我哋應該守護好佢
咪就係
班友真係越講越離譜

又乜嘢時間線 flirt女好正常
住左幾多年 係咪不死
我唔洗人幫喎 onl99
屌你老母
孫志新真係出名多呢啲

生得靚嘅精神病人仕
一日唔cap張有藍tick 都好難信呢個係真account
明星單身都唔flirt得女成世要打飛機lu
都準備定開第二個post
有圖個位巴打 如果你仲有料既希望你第二個post一黎就爆 唔好咁拖拉

畀啲質料差嘅褲都會磨到有念珠菌
所以條褲同個閪性交?
念珠菌可以透過性傳播
但佢唔係性病嘅一種喎
似2020,佢個fd既念珠菌藥係2020年7月
不過即係佢fd都自願做sp啦,唔通比人強姦咩
hello my sp go book a rm la diu
樓豬你喺咪po錯台,講故台係隔離啊如果有圖真係要堅係關sp事,遮係...數翻都要3、4年前

都唔知你係害緊定幫緊條女個未婚夫都真多謝你,求婚咁開心嘅事,都仲要比你啲人搶fo spin左去個ex到,仲要係啲冇料到嘅謠言,陰公
成間hall其實都知林鄭出軌 但之前大家都唔爆佢出嚟 保護下佢聲譽 但而家見到咁多YC鬧個男仔真係有啲嬲

佢的確係對屋企人同朋友好 但係作為一個女朋友真係渣到一個點 有sp係真(一村hall的)仲要係拍緊拖嘅時候都要搵 出軌都係真 係參加大學某programme嗰陣個陣出軌

如果大家需要證據不如dm下scs啲人 而家咁多人咁出名 都唔難搵啦係咪啊 Regina/Momohead/Santis/Ltyy真係大把 其實大家都知林太係咩料架啦講真

呢啲嘢係過咗去 不過見到大家咁鬧法真係唔忍心個男仔要受呢啲對待...

利申 同hall人
PR都想讀港大 陰公
嗰時大家都話你情我願冇呃人就冇問題
不如有圖個位巴打你開post啦
樓主咁撚耐都唔知死撚咗去邊
因為7到死咗
信未
咁撚大個證據
記者朋友歡迎隨便拎圖
屌....咁分咗手啦
開喺健康台講念珠菌啦
成個post得呢張最可信
有料
分分鐘處女有念珠菌都關Edan事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞