你講我畫你喺學校發生過最柒嘅事

646 回覆
2235 Like 27 Dislike
Pe堂打籃球 諗住扮型一路拍波一路同人講野
點知個波彈得太高 打撚左落塊面 俾人笑到仆街
將飲剩嘅七喜倒落班房個盆栽扮灌溉(盆栽喺我個位隔離), 幾日後個盆栽發出超強嘅臭味, 然後被另一邊隔離枱嘅同學屈我放屁
係會嫁 朝早未訓醒 同fd傾緊計跟左佢入班房 心諗做咩我個位會比人坐左
中學有次食lunch
同個frd 講 啲老師就正啦
有空堂就可以食幾耐都唔驚遲
講講下有個唔識既老師出聲 唔係嫁 老師有空堂都要準時翻學校
好有特色
好正
上電腦堂睇Galaman忍唔住笑咗,全班望住
無錯喎
兩個字相通的
成班同學喺度講Johnee而我唔知佢係邊個
第一日返學就接近遲到
落車就跑去學校衝入課室
入到課室畀個老師問
你係去邊㗎
先發覺自己去錯學校
之後再返自己學校已經遲哂到
Details please
嗰日聯校Sing Con完
個friend去完廁所幫佢熄燈,點知熄埋側邊女廁
入面啲女仔大叫
Frd子生日大大隻字寫咗Happy Brithday喺黑板
畀人見到之後個個都笑撚到仆街
男同學係傳紙仔比你同你表白
你又傳比其他人
小一升小二
當時唔知放完暑假會升班上小二
去左小一個課室之前自己坐個位擺低個書包
樓上跌左個水樽落黎,我地執到諗住扔返上去
點知上面接唔實 成個裝滿水既水樽跌左落地下操場
想知最後點
兩件都係瀨屎
一次急得滯沖入廁所廁格都入唔切屙左係尿兜 好彩冇人發現
另一次就大鑊d 以前初中唔敢去廁所屙屎 谷左成朝 都lunch 出去食完飯就黎料 幾萬隻大象奔騰個隻 又唔敢同身邊d同學講急屎要搵廁所 結果行到一半瀨撚左 勁大包 成個晏畫上堂坐住包屎 d同學同老師都聞到臭味但嗰時候夏天就以為係啲男同學大汗仲未發現係我瀨屎 但係最後都係紙包唔住屎 去到放學嗰陣時就同個同學一齊走俾佢知道左 結果通哂天 俾人笑係瀨屎仔笑到畢業
bam
好型咁兜腳踢開班房門,點知入錯課室
我前面個女仔係走廊行行下
自己左腳踩右腳趴左係係地下
成條底褲對住我
皮鞋係可以照踢波打波架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞