你講我畫你喺學校發生過最柒嘅事

646 回覆
2235 Like 27 Dislike
樓主係咪有幫青協新活動畫海報
比人灌 維仔奶 飲到噴到成地都係
比人灌 維他奶 飲到噴到成地都係
上堂訓訓下覺唔小心放左個濕屁冇為意
之後起身落堂俾女同學指住條褲問點解啡色
有師兄黎送飯 我即刻衝出去拎個飯 但係個飯唔係比我 係比隔離個fd
以前有期好興著D鋼頭安全鞋當皮鞋返學 點知踢波果陣成個鞋頭飛左出泥
中學嗰陣入左制服團隊,sport day開幕閉幕要marching,我行行下成隻鞋甩左
Form 1有一次喺條多人又濕滑嘅走廊跣親, 四腳朝天嗰隻, 走撚晒光, 仲要迎面有個好出名嘅師兄問我有無事, 想扶起我, 柒到想搵窿捐
中學唔使指意溝到女
上堂寫歌詞俾老師見到 仲要讀左幾句出嚟俾全班聽
有次小息見到個心儀女同學, 諗住從後吱佢
吱咗十秒後發現唔對路, 屌原來認識人吱咗另一個女仔
仲要唔識嘅, 佢之後仲要話比老師聽,搞到我比人鬧又比人笑
去廁所跌左塊鏡仔落去,唔理佢照沖,第二日早會宣佈學校廁所塞左,要搵人通渠
中學代課堂冇嘢做塞條耳機線入冷衫袖托頭聽歌,個代課miss做做吓自己嘢無啦啦望住我4秒之後係全班大聲指住我"你肯定係到聽緊歌!"

But到最後都由得我
我愛樓主
樓主真人高大靚仔,才華橫溢,歌聲優美,迷倒世上千千萬萬個少男少女

氣質男世一
代朋友post

有日男同學們一齊討論海綿體
佢聽到好驚訝話「原來海綿體係冇骨㗎?」
上堂訓教,訓到發夢Miss叫我出去擦黑板,之後醒左真係出左去擦,成班呆左
係早會分享個陣撈亂michael jackson同michael jordan
仲話打NBA個個死左
抄功課抄埋同學個名
有d似galaman d畫風
呃新黎既阿sir佢冇拉褲鍊,嚇到阿sir即刻衝出班房⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞