你講我畫你喺學校發生過最柒嘅事

646 回覆
2235 Like 27 Dislike
見到個fd 入咗去廁格柯屎,之後拎個2蚊爆開咗對門,再大大力腳踢開,點知爆錯格,有人係入面柯緊屎,驚到即刻跑走
+1
比原子筆破處
真咩
呢件柒事發生在阿sir,阿sir 講嘢有陣時會有啲黐脷筋咁
我哋好百厭,用手機錄影阿Sir
佢話:我最憎有影相功能嘅相機
跟住我哋全部人都大笑
喺青衣ive Lecture hall當眾表白失敗
冬天太凍,前一晚著住黑色襪褲瞓覺,起身唔記得換返白襪就返學返到去搵書包遮住,9秒9跑去學生會買對白襪換,途中聽到prefect想叫住我
我同學試過噴咗湯麵落對面同學度
叫過媽咪補習果時
我frd話中一瀨屎要移民
電腦堂測驗隔位坐,成份卷比同學攞咗去抄(放份卷喺啲電腦櫈度碌過去比佢),點知呀sir行到埋嚟,放低長頭髮dub低頭扮有份卷喺手
我唸住自己咁遲覆一定唔會畫添!
好正~~~
左邊條 HP bar 應該掉轉
好似打機咁
想問樓主7頭FIGURE最後點
比太多靚女同學圍住,屌唔晒咁多個
叫老師花名然後比老師聽到
考試要分班房,跟科分,掛住傾計跟埋唔同科嘅同學入班房坐低埋,之後先比其他同學提,扮無事出返去。
球場hea打波,一時無留意人地彈地傳波中咗賓周,差啲跪低但忍住咗。
以前飲得奶茶,某日係茶餐廳飲完,走個時落大雨,成班人企係門口開遮,突然好想嘔忍唔到,落曬前面個同學到,之後飲奶茶發現會出事就無飲過。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞