你講我畫你喺學校發生過最柒嘅事

646 回覆
2235 Like 27 Dislike
考中史mock卷完全唔識 趴係檯面訓左大半個鐘
到阿sir收卷拍醒我 份試卷有六成面積比我d口水浸住 起身果下塊面豬登仲有成抽口水絲痴住
柒撚蒙蒙即刻拎紙巾印乾 阿sir全程企係旁邊等我 交比佢果下佢都面有難色

Btw 咁大個仔最好訓都係果次 訓到好似昏迷左入左Inception第4層咁 比人拍醒果下load左3,4秒先記返起自己其實喺學校考緊試 出黎社會做野之後都未試過訓得咁爽
轉堂果陣 比人推一推就成個人坐左落回收廢紙嘅紙箱到 仲要因為轉緊堂 所以成堆人望住
放學同成班校隊去屋村啲球場仔踢波
想話大腳開龍門球斬入去個球場度

點知撻q斬咗入去呢啲位(唔知點表達 唯有用圖)
但同上圖唔同既係 下面嗰格係無限延伸
又擒唔到上去執
最後搞咗成粒鐘都搵唔到個波 夾錢買個新既
諗起都內疚

應該好難畫
幾生鬼
小學一年班上緊堂急尿唔敢舉手同老師講
結果瀨咗尿
後面同學舉手話地下有好多水
我解釋話櫃桶有支水無扭實 漏曬落張櫈到再流落地下
但其實自己成條褲都濕曬
Miss應該知咩事但無督爆我
無拉褲鏈仲要無著底褲
課室內打排球 打爛埋假天花
仲有喺課室打golf 玩飛鏢 玩uno太開心 唔捨得走 打8號走唔到 結果比訓導沒收埋
喺櫃筒偷睇書 專心到老師行到埋嚟 企喺隔離都唔知

我愛Johneeeeee
上緊體育堂,見到老遠處校長行過,諗住扮下碧咸,玩下斬個波埋去校長度,點知個波一斬就由高空dup落校長個頭度

平時都未試過斬得咁遠
同學提我隻襪攝住左條校褲
好傳神
喺樓梯見到個肥婆
跟住見到佢條發黃嘅底褲
同隔離班同學唔知做乜9
係走廊轉嚟轉去
一失平衡撞咗落火警鐘嗰個位
即刻響,所有人落操場排隊
仲要大熱天時
好彩老師無罰
小學痾尿嗰陣隔離個fd 叫我
我擰轉頭諗住應佢
點知轉埋身
強而有力嘅尿柱一嘢射落佢個件pe 外套到
真人真事
上堂僕係度瞓覺 瞓瞓下個人震咗震 成張枱彈起 比隔離女同學笑
中三參加嗰啲活動,每個禮拜三都會留到好夜,然後嗰陣時有一次係考緊DSE嘅期間,我哋都有keep住去嗰活動,然後急尿去廁所,屙到一半嘅時候途中無啦啦有個女仔係個廁格出嚟,佢嚇到仆街,然後我冇理佢,返到去課室個個都笑鳩我,原來嗰一層嘅男廁放學轉做女廁
係網巴成日熄左對面位電腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞