你講我畫你喺學校發生過最柒嘅事

646 回覆
2235 Like 27 Dislike
上體育堂換衫嗰陣先發現自己冇著底褲
有無可能唔知
同樓主幾似,不過我柒d
我係去完出黎見到成班師弟排隊準備入去換pe衫(果個係更衣室+廁所黎)
都試過ocamp冇留意個女廁改咗做男廁入咗男廁沖涼
中學扮新白雪公主把小矮人聲同同學傾計,唔知miss原來一路啤緊我,然後落堂問我做咩扮鬼聲,罰我冇lunch
係教員室出面罰企抆耳仔比自己鐘意既女仔望到
小學個陣,有次食錯野想嘔。我就行左去老師枱度同個肥婆班主任講我想嘔,我一口講:「X老師,我想去。」就一鳩野嘔左落佢件新買嘅Burberry 乾濕褸度。佢講到依家
今年612唱 sing hallelujah
[集思廣益] 呢晚一齊播歌點睇?
https://lih.kg/hgDabS
以前讀書嗰陣有個人成日俾人欺凌
有一次欺凌佢嗰班人一齊去廁所屙尿
結果佢報仇 拎個滅火筒喺佢地隔離噴
但佢哋屙緊尿全部走唔到
入左女廁,仲要係老師廁所
閂locker嘅時候唔小心勾住左褲袋 直接扯爆條褲 搞到用釘書機釘番條褲
上緊堂偷用電話,Siri 無端端彈出嚟講:「唔好意思,我聽唔清楚你講乜嘢。」
喺學校拎咪大聲唱para para sakura
上英文堂出黎寫黑板答問題
大大隻字將Shift寫成Shit
但我冇為意 全班係度笑我又唔知咩事
身為訓導主任既英文老師 唔知好嬲定好笑望住我
好正呀
柒到唔想畫
啲圖好啱做成繪本
上堂咬筆,之後漏墨成口都係
樓主好正 真係畫之餘係靚同正 仲要已經係create左一個character 可以做一set野出黎
咁其實條女本身質地點 靚唔靚
咁撚奇怪 你升中一返錯咗小學定點
樓主你將軍O個班會用咩軟件/工具教
佢官網個課程大綱睇完好似無睇咁
完全無意欲想報

試過有次同老竇嘈交

唔小心講咗句英文

超級多粗口

我老竇即刻面都黃晒

成個氣氛好撚尷尬

代表緊個社係籃球場比賽,有個排球碌左過黎籃球場果邊,諗住好有型咁拉哂弓大腳抽走個排球,點不知飛出去既係自己隻鞋...
柒到要飛天 全場人睇到哂
完。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞