你講我畫你喺學校發生過最柒嘅事

646 回覆
2235 Like 27 Dislike
有室內外操場 中間有幾對大玻璃趟門格住
體育堂係室內衝左出去
一野hum左落塊玻璃度 門牙都chip埋
事後有frd同我講係五樓上緊堂 大聲到以為操場爆炸
細個新年個陣見屋企人玩魚蝦蟹,返幼稚園撩同學一齊玩,俾老師鬧死
落完雨樓梯好跣
一跣腳屎忽落地咁喺樓梯跌咗幾級
條褲個屎忽位濕哂
後面仲有幾個女仔望住
將成績表收落底褲唔脾其他同學睇到,之後先醒起要還返俾miss
做校運會mc 講錯野
本身話今日賽事真係好緊湊
點知講咗 今日賽事真係好撚臭
當3:25果陣,班主任叫大家起身講bye bye
我同死黨以為講完bye bye,同佢當住所有人面,兩個邊行邊吹水晏D邊到食野好,之後行到出去走廊窗口位望番入班房見到成班人o哂嘴望住我地先即刻入番班房
當年仲係用大牛龜電視機嘅年代(1991)
睇完教育電視要推返部電視車仔出走廊
我和另一個同學推出去期間
部電視車反咗再責住咗同學個頭
我哋兩個又唔夠力拎開
所以架電視車一直責住同學個頭直至老師出嚟幫手
雖然唔係我 但係我朋友

中學捐血果陣個姑娘唔記得左要拔佢針
佢係咁禁 bump多左血 本身都無乜血色 再青左好多 暈倒咁濟
因為我入去嗰陣已經就遲到
啲企門口嘅老師都走哂
我又心急直衝去1樓個班房

呢個好笑
同fd玩水槍,點知miss行過顏射左個miss
強貼留名
有個同學向我掟粉刷, 我自然反應咁球不著地凌空volley踢向課室門口由4 樓直飛地下

起操場執粉刷時比perfect 捉到, 好彩都係屌咗2 句就算
叫咗Miss做媽咪,全班笑撚到仆街
去完廁所返班房開錯門講咗句 oh shit
上面好似有個差唔多
我係上緊堂個陣去男廁 簡廁格痾屎 諗住上堂時間格格都無人就好型咁李小龍上身一腳踢開廁格對門 點知入面有個細粒既低form係到痾緊尿 對門撞到佢痾左落條褲到 (利申佢無閂門 只係掩埋左一半)
呢幅好有創意
好L臭都係非常正確
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞