[備戰決賽]皇家馬德里球迷吹水區(37)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
C朗要坐5年??

ok,即係唔洗坐

唔係呀 講真呀

唔係5年

美欺都唔洗坐啦
距離今季歐冠盃決賽已經越來越近了,皇馬全隊也在做著最後的衝刺備戰,而《阿斯報》也報導了一個讓皇馬球迷感到高興的好消息,那就是球隊的兩名絕對主力巴爾以及卡華積,已經傷癒歸隊,並且已經參加了同球隊的合練。

唔想睇bale啊
同賓周後備啦
C朗要坐5年??

ok,即係唔洗坐

唔係呀 講真呀

唔係5年

美欺都唔洗坐啦

美斯那邊逃稅案申訴剛被駁回,這邊C.朗拿度又惹上了麻煩,根據最新的消息,由於涉嫌逃稅,C.朗拿度可能會被判入獄15個月到5年的時間!

對於這幾天風起雲湧的各種逃稅新聞,不少人好奇,C.朗拿度那邊是什麼樣的態度?《馬卡報》聲稱採訪到了C.朗拿度身邊的消息源,該消息源透露,對於這些消息,C.朗拿度感到非常驚訝,葡萄牙人堅決否認自己存在逃稅行為。

根據此前的消息,C.朗拿度被指控未按規定申報自己在肖像權方面的收入,逃稅金額達到了800-1500萬歐元,在西班牙財政部發佈的一份聲明中,稱C.朗拿度可能會被判入獄5年。

對於這樣的說法,還有另外一種聲音認為,西班牙財政部只是在給其他球員敲響警鍾,甚至有人認為,這隻是為了博取關注。

此外,值得一提的是,C.朗拿度的許多補救行為可能會為他減輕處罰,比如補交稅款、主動申報自己在海外的資產等等。
距離今季歐冠盃決賽已經越來越近了,皇馬全隊也在做著最後的衝刺備戰,而《阿斯報》也報導了一個讓皇馬球迷感到高興的好消息,那就是球隊的兩名絕對主力巴爾以及卡華積,已經傷癒歸隊,並且已經參加了同球隊的合練。

唔想睇bale啊
同賓周後備啦

有二哥燒味食感到高興
...真係5年 不過應該唔使坐掛
岩先in完it 狗intern
Chur到即場比卷我做
不過輕鬆做完

Interview好撚憎writing task同sec in
9up咪算

intern都有writing task

我成日點d intern做埋d 無聊野
INTER CLOSING ON DUO?

Inter Milan are close to signing the Real Madrid pair of James Rodriguez and Pepe, reports AS.

Midfielder James is expected to leave this summer, having seen his future subject to heavy speculation over the past few months, while defender Pepe is out of contract at the end of June.

Inter are on the verge of landing Pepe, who will reportedly sign a two-year contract, while negotiations for James are said to be resumed after Real Madrid’s Champions League final against Juventus next week.

寧願占士去英超好過

英超無人想要

國米係咪想買埋擔泥?
Chur到即場比卷我做
不過輕鬆做完

Interview好撚憎writing task同sec in
9up咪算

Yes
請intern好on9 又做唔長 啲野真係懶得教
晒時間
Chur到即場比卷我做
不過輕鬆做完

9up咪算

Yes
晒時間

鳩白啲相呢
Chur到即場比卷我做
不過輕鬆做完

9up咪算

Yes
晒時間

鳩白啲相呢

問月狗
Chur到即場比卷我做
不過輕鬆做完

9up咪算

Yes
晒時間

鳩白啲相呢

問月狗

走數狗
C朗要坐5年??

ok,即係唔洗坐

唔係呀 講真呀

唔係5年

美欺都唔洗坐啦

美斯那邊逃稅案申訴剛被駁回,這邊C.朗拿度又惹上了麻煩,根據最新的消息,由於涉嫌逃稅,C.朗拿度可能會被判入獄15個月到5年的時間!

對於這幾天風起雲湧的各種逃稅新聞,不少人好奇,C.朗拿度那邊是什麼樣的態度?《馬卡報》聲稱採訪到了C.朗拿度身邊的消息源,該消息源透露,對於這些消息,C.朗拿度感到非常驚訝,葡萄牙人堅決否認自己存在逃稅行為。

根據此前的消息,C.朗拿度被指控未按規定申報自己在肖像權方面的收入,逃稅金額達到了800-1500萬歐元,在西班牙財政部發佈的一份聲明中,稱C.朗拿度可能會被判入獄5年。

對於這樣的說法,還有另外一種聲音認為,西班牙財政部只是在給其他球員敲響警鍾,甚至有人認為,這隻是為了博取關注。

此外,值得一提的是,C.朗拿度的許多補救行為可能會為他減輕處罰,比如補交稅款、主動申報自己在海外的資產等等。

西班牙政府好等錢使咩?
比我咁有錢就唔會逃稅啦。
比我咁有錢就唔會逃稅啦。

可能佢冇逃呢
C朗要坐5年??

ok,即係唔洗坐

唔係呀 講真呀

唔係5年

美欺都唔洗坐啦

西班牙政府好等錢使咩?

西班牙好似兩年內唔洗坐變緩刑?
C朗要坐5年??

ok,即係唔洗坐

唔係呀 講真呀

唔係5年

美欺都唔洗坐啦

用占士代替得唔得
留意到同狗今日好靜 唔知去邊到玩呢
留意到月狗今日好靜 唔知去邊到玩呢
留意到同狗今日好靜 唔知去邊到玩呢

咩啊
留意到月狗今日好靜 唔知去邊到玩呢

你又想去

唔好啦 好暴力
我驚受傷 粒水先
C朗要坐5年??

ok,即係唔洗坐

唔係呀 講真呀

唔係5年

美欺都唔洗坐啦

用占士代替得唔得

no,監獄馬is ok
Monaco比鏝拆骨
新享利molamola
咪撚放走達仔
Monaco比鏝拆骨
新享利molamola
咪撚放走達仔

鏝買左誰
Monaco比鏝拆骨
新享利molamola
咪撚放走達仔

係咪拆晒雙閘+施華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞