[備戰決賽]皇家馬德里球迷吹水區(37)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
佩狗簽幻幻簽到癲左 辛仔fd子

AS cover: Ceballos, White's objective - Real Madrid speeds up for Betis' 20 year old pearl and can surpass Atlético who are also interested

This lang jai

月狗有矛追星

追咩星啊

扮咩 你熱狗死忠

有咩誤會啊

AS cover: Ceballos, White's objective - Real Madrid speeds up for Betis' 20 year old pearl and can surpass Atlético who are also interested

月狗有矛追星

追咩星啊

扮咩 你熱狗死忠

追屌奶星

月狗有矛追星

追咩星啊

扮咩 你熱狗死忠

追屌奶星

憑怒氣
射網頂
最佳攻中占
尋奪冠
達朗占
歐聯衛冕易
憑怒氣
射網頂
最佳攻中占
尋奪冠
達朗占
歐聯衛冕易

憑怒氣
射網頂
最佳攻中占
尋奪冠
達朗占
歐聯衛冕易

生命
轄出去
留下了占神故事
憑怒氣
射網頂
最佳攻中占
尋奪冠
達朗占
歐聯衛冕易

太大打擊
已經幫唔到佢
保方?
急不及待好想玩玩了
段片好心酸
段片好心酸

有勇氣賣沾 點解冇勇氣賣賓周
段片好心酸

有勇氣賣沾 點解冇勇氣賣賓周

問你自己囉
其實唔洗必然正選 起碼賓達連線兩個輪左個前鋒位佢一人一半啦
https://youtu.be/2NW40xZLkOw
2:10
阿朗叫達子個名叫到好好笑
將買黑人既錢 添啲買世三 古天奴 戴巴拿唔好?
古天奴 戴巴拿都係巴塞目標
或者買山狗番嚟
好似當年入盧比斯咁 chip射入番疤個龍仲好
或者買山狗番嚟

買既係未來
或者買山狗番嚟

買既係未來

買麥巴比好過
或者買山狗番嚟

買既係未來

買麥巴比好過

個黑人個樣似25歲 啲黑人最鐘意報細數
或者買山狗番嚟

買既係未來

買麥巴比好過

又無話唔買
《阿斯報》報導,皇馬繼續搜羅年輕才俊,下一個目標將是貝迪斯中場Dani Ceballos。本賽季20歲的Ceballos表現搶眼,他合同中1500萬歐元的違約金已經引起了豪門的注意。

報導稱皇馬想複製阿辛斯奧、華利祖模式,希望在今夏簽下Ceballos然後將其租回給貝迪斯。過去幾週皇馬已經和貝迪斯高層以及球員經紀人進行了會面,皇馬希望能和貝迪斯達成協議而不是以支付違約金的方式強挖。同時貝迪斯也收到了馬體會,英超和意甲的報價。
其實佢都係之後先黎,對而家現有狀況係唔會有影響,而家入既位其實前中後都有需要
或者買山狗番嚟

買既係未來

買麥巴比好過

又無話唔買

佩狗: 我都未買完
施丹=新雲格

其實OK喎,作為西班牙班霸多返啲本土國腳

呢個勁
1:1疤個場開晒掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞