[備戰決賽]皇家馬德里球迷吹水區(37)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
[J歷史]三年前嘅今日捧起第十冠
睇返以前牙朗係獌同黎我皇初期d罰球真係好勁
點解而家成日都瞄撚住人牆射

今季係撚射人牆
好番好多啦
早幾季就真係人牆/飛機
睇返以前牙朗係獌同黎我皇初期d罰球真係好勁
點解而家成日都瞄撚住人牆射

今季係撚射人牆
好番好多啦
早幾季就真係人牆/飛機

今季救左幾次啦喎

曼朗個罰球射法好撚傷腳
daddy ho ball

錯post呀黑B

Mu

Mu

假皇

Mu

假皇

迷沾跟住沾屎一齊轉會?

Mu

假皇

迷沾跟住沾屎一齊轉會?

不了,會留隊

Mu

假皇

迷沾跟住沾屎一齊轉會?

不了,會留隊

牙維幫人搭路
基沙文實去最聯啦
基沙文實去最聯啦

基沙文去獌,占士留隊

Mu

假皇

迷沾跟住沾屎一齊轉會?

渣維high到

Mu

假皇

迷沾跟住沾屎一齊轉會?

渣維high到

拎到歐霸已經j到成地都係,占士去埋既話仲得掂
迷粘渣維
迷粘月狗
迷粘月狗
https://www.youtube.com/watch?v=KJqfFUuPngE

天價買呢d幻幻番黎 最後都無好收場

依家個感覺就係怕比對手買 所以我就要天價買

但係買完番黎又唔會重用 只會整廢佢
曼唔係話彈占士鐘
https://www.youtube.com/watch?v=KJqfFUuPngE

天價買呢d幻幻番黎 最後都無好收場

依家個感覺就係怕比對手買 所以我就要天價買

但係買完番黎又唔會重用 只會整廢佢

不停假設,有用嗎?

加上皇陣容近年穩定左,後生唔係冇機會上。受惠唔俾買人
樓主老母
以前都唔覺daddy啲波咁撚悶架明明

皇馬班球員勁 當年打反擊打到嘭嘭聲
真正既防反足球
而家去到其他隊 d反擊就踢到唔知點咁 只守不攻

希望摩佬一世都教獌

當年摩佬都無教過進攻,防反咪又係靠球員自動波走之嘛,反擊咁多空位,鬥跑咪所以好似好勁咁囉

而家曼聯d 人同皇馬 d 人點比
想打得好睇都難啦
得普巴算勁 但都係咁款

真正既防反足球

希望摩佬一世都教獌

當年摩佬都無教過進攻,防反咪又係靠球員自動波走之嘛,反擊咁多空位,鬥跑咪所以好似好勁咁囉

想打得好睇都難啦
得普巴算勁 但都係咁款

琴日隊獌防守都幾有紀律性 摩daddy

利申 今季陪渣維睇左2場獌

真正既防反足球

希望摩佬一世都教獌

想打得好睇都難啦
得普巴算勁 但都係咁款

琴日隊獌防守都幾有紀律性 摩daddy

利申 今季陪渣維睇左2場獌

防守佢係專家既,但如果防反既話真係純粹我地球員勁
《米蘭體育報》頭版頭條最新消息稱,莫拉達已經對米蘭說:YES! AC米蘭將向皇馬報價6000萬歐元,並提供750萬歐元的年薪。

《馬卡報》消息認為莫拉達個人的態度已經有所變化,因為在米蘭他能夠得到絕對的主力中鋒位置,並且成為紅黑軍團復興的絕對領軍人物,蒙特拉的戰術體係也將圍繞他展開,還有一個重要的原因——他的女友是意大利人。

《阿斯報》的頭版報導則是施丹挽留莫拉達,施丹想要留下皇馬21號,因為他將會出現在下賽季的規劃中。 也接近了莫拉達的父親,對於皇馬前鋒來說,轉會的可能性更大。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞