[備戰決賽]皇家馬德里球迷吹水區(37)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
皇馬第二人確認留隊 巴爾賓施馬有危
睇到3個字大笑左出聲

見到就知9up
你地係咪買麥皮?
你地係咪買麥皮?

佢已經系我皇既人
你地係咪買麥皮?

佢已經系我皇既人

拆人骨好撚仆街
你地係咪買麥皮?

佢已經系我皇既人

拆人骨好撚仆街

瓜帥真係好仆街
返回馬德里

馬高斯洛蘭迪:“是的,我總是說,皇馬是我的一生的球會,我想像到明年開始我剩餘的職業生涯都是白色的。”

麥巴比: “令我愛上足球的是施丹。長大後我也有幾個偶像,但施丹才是我的第一個偶像”。

“如果皇馬衛冕歐聯,我認為金球獎將屬於C朗,如果不是,我認為保方拿金球獎也不錯。“"

皇馬第二人確認留隊 巴爾賓施馬有危
睇到3個字大笑左出聲

見到就知9up

真係好希望係真
你地係咪買麥皮?

佢已經系我皇既人

拆人骨好撚仆街

瓜帥真係好仆街

你地買人地核心麥皮, 過唔過意得去?夜晚訓得著嗎?

二哥,係歐聯二哥呀!
拿度曾致電主席

阿辛斯奧:“這是真的,拿度給佩雷斯主席打了電話,他當時和主席說皇馬絕對不能錯過我。”

施丹

“施丹一直都是我的偶像,我有他的海報。能夠擁有他作為我的教練,能夠繼續讓他給予我建議是我的榮幸。”
你地係咪買麥皮?

佢已經系我皇既人

拆人骨好撚仆街

瓜帥真係好仆街

威啦
下季瓜帥要拎歐聯了
你地係咪買麥皮?

佢已經系我皇既人

拆人骨好撚仆街

瓜帥真係好仆街

威啦
下季瓜帥要拎歐聯了

你地過幾日拎
REAL MADRID GIVES 50 MILLIONS FOR CHELSEA STAR N’GOLO KANTE!
http://www.football-news77.com/real-madrid-gives-50-millions-chelsea-star-ngolo-kante/

點會肯放

買到乜都得
REAL MADRID GIVES 50 MILLIONS FOR CHELSEA STAR N’GOLO KANTE!
http://www.football-news77.com/real-madrid-gives-50-millions-chelsea-star-ngolo-kante/

點會肯放

買到乜都得

睇住覆,一陣迷占黨要你一世迷占
返回馬德里

馬高斯洛蘭迪:“是的,我總是說,皇馬是我的一生的球會,我想像到明年開始我剩餘的職業生涯都是白色的。”

正呀
返回馬德里

正呀

咁快就J定
返回馬德里

正呀

咁快就J定

睇完波啦?
返回馬德里

正呀

咁快就J定

睇完波啦?

咁都要屈我
返回馬德里

正呀

有個幻幻爭下米路個位
米路下半季鳩到

點會肯放

買到乜都得

睇住覆,一陣迷占黨要你一世迷占

來簡約地愛占八十年 態度未曾改變
返回馬德里

正呀

咁快就J定

睇完波啦?

咁都要屈我

捧杯
最近完左聯賽 個post靜左好多
最近完左聯賽 個post靜左好多

上定潛艇等深潛啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞