[跑online]集中討論區(17)-邊個爆咗1001唔開po

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
大家最近玩咩場多
dr hell 博士回歸
Push
終於成功靠釣魚拎到第一件裝
個黃巾搞咗勁耐
由細到大都係唔識玩dr hell啲場
win10 裝完game開唔到
彈左要permission window之後就無之後

一樣遇到呢個問題 有無巴打解答到
揀 vc_redist.x64.exe
有無人試過開game完全無反應可以點搞
差一個證明 抽獎板送咗一個之後仲有冇
有無人知雙開要點整
2021/05/25 | 05.26 更新預告

維護日期及時間:5月26日(三) 09:00~16:00

影片版更新預告出爐囉:

網路授課活動
年糕小隊長回歸!!
大家還記得年糕小隊長嗎?
他說要給大家網路授課呢
公園內更新年糕小隊長NPC及活動任務
進行小隊長準備的我猜我猜問答
獲取可愛的獎勵吧!

回味過去的挑戰活動
第三彈開發者地圖正式回歸!
反射神經測驗、 (HC) 輕功王、螞蟻地獄
這些好玩的地圖回來了!
完成了相關的Daliy mission
可獲得USB及開發者2021碎片
到公園獲得階段獎勵吧!

重拾2020的好物!
交易變更券I&II加強版
錯過了2020的物品?
加強版的交易變更券賦予你更多更多的機會!
海洋旋律、冰海精靈、化裝舞會、宮廷遠征使者、梅賽德斯、星河回憶、
千鬼夜行、千年雪狐、星光霧夜、榮耀頌歌、黛安娜、熾光系列盡在其中!

注意事項:
1. 開發者相關任務及daily mission將於6月9日維護後結束
2. 開發者地圖、轉蛋機及相關商品將於6月23日維護後結束
3. 15週年活動將於6月9日維護後結束
https://www.talesrunner.com.hk/news/patch_news.html
今次活動應該玩埋最後呢次更新就完
但新頻要等幾耐先出
一定要用掛 我想用沙盤開但無反應
跑Online 100%憤怒迴避 0技術佛系跑法 簡危場 https://youtu.be/usn7QOnd3-g

有裝玩生存真係幾正
裝左都唔得
釣魚關唔關幸運事?
掛釣魚成日都係得垃圾
刪乾淨先重裝
刪乾淨跑online再重裝跑online試試
維拉世一
點解依家入game會lag 明明我部機唔廢
CPU:AMD R7 3700X
GPU:RTX2060
Ram:16GB 3600MHz
我2080ti都少lag
好似話太多人上線server定唔順
過一排應該會好啲
都試過啦
下 我部垃圾gt640m都唔lag
你跟我步驟做一次

去設定解除安裝呢兩個

然後delete以下folder
C:\Program Files (x86)\TRFullClientDownloader
C:\Program Files (x86)\EasyAntiCheat
C:\Talesrunner

最後去下載folder開啟TRFullClientDownloader.exe,由頭重新 解壓縮 一次,正常咁安裝跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞