[跑online]集中討論區(17)-邊個爆咗1001唔開po

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
仲要個箱最平都要55點先可以送比人,唔係就可以用埋果免費既50點
特登咁set
唔該晒
我自己都唔太知係咩!求解釋
有冇人一齊玩
有冇啱啱玩返既一齊玩
得罪都要講句... 有啲人對遊戲中抗爭似乎樂此不疲,你哋話家下點收科

唔理咪得不嬲多戇鳩仔
好想玩
但唔識點Mac裝windows
Parallels 以前用過一次free trial
依家再裝試下但佢出error message
上網搵老翻版
有無邊隻auto clicker用到係跑online,想用嚟買魚餌,次次㩒到手軟
幾時先再特價想買人物呀呀呀
裝點解永動啱啱玩返求教
想問下暗黑騎士靈魂石換邊件最抵玩
無死騎既話可以換暗騎鞋
anti-cheat禁左virtual machine
要用bootcamp裝windows先玩到跑
anti-cheat禁左virtual machine
Parallels就算裝到windows都玩唔到跑
要用bootcamp裝windows先玩到跑
你部mac咩型號?
m1就byebye得
唔係ANTI CHEAT禁
改少少嘢就玩到
利申:用緊Parallel
Macbook Parallel玩跑大法
1. 開Registry Editor
1.1. 撳Window掣
1.2. 打regedit
1.3. 開Registry Editor

2.搵SystemBiosVersion
2.1. 去呢個Directory:
     Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System
2.2. Double click "SystemBiosVersion"

3. 改SystemBiosVersion嘅Value
a. 可以選擇刪晒佢
b. 可以刪淨"Parallels EFI x64 xx.0.0-xxxxx - xxXXxx"嗰行

應該擺#1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞