[跑online]集中討論區(17)-邊個爆咗1001唔開po

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
記得要down晒x64同x86
然後重新開機
等23號新頻裝

釣魚換定 彗星扭進手環 虹光 就夠
佢直接叫我嗶一聲後留低資料
冇身份證
都可以拎返帳鎖/改身份證?
BTW 其實可以揀海外 咁就唔洗打電話
佢冇覆我Email
但都有開個「遞交網上申請」系統俾我入資料
(正常情況係唔俾入)
係 我個case 係 打通咗電話之後(我係香港本地申請 非海外),會問您啲問題 遊戲暱稱、帳戶號碼(login ID)呢啲,我如實講 我十幾年前開 已經唔記得當時填乜
客服 初步確認 資料後 就可以 upload 真實身份證 查返+改返 真實ID
我個人覺得 因為 summit 申請 前 要求您同意 以上資料真實無訛 同埋一切法律責任 etc
其實打電話上去 都係做下樣 純粹拎個初步確認 record/權限 做帳戶資料查詢 去upload 身分證
唔識用discord 求救
Ok啦 唔該晒
回報bug應該要去邊到?
線上客服
跟住佢地就會話「已回報相關部門」
有啲房 河道危機 勁高經驗係點解?
外掛
想玩下危應該收account定自己玩
一月捉過後台同外掛買裝囉
巴打好似有野想講
想問同8人場放圖鑑班友買裝有冇風險
會唔會有啲人係賣非正途得嚟嘅裝,如果我同佢哋買裝會唔會check到封埋我ac

會 會
8人場應該冇事
屌 我之前喺8人場同人一口氣買成套裝 跟住條友個圖鑑冇少到賣比我嘅裝 佢咁多貨似唔似有問題
圖鑑唔係純粹比你揀顯示自己有咩裝咩
佢就算賣晒啲貨佢一日唔改你都係睇到同一樣嘅裝
係咪即係多餘嘅裝先可以拎嚟賣,所以點清貨都清唔走原來自己有嗰件裝,所以依然可以選擇顯示喺圖鑑?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞