[跑online]集中討論區(17)-邊個爆咗1001唔開po

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
點解千年雪狐貴過海洋圍巾咁多?
咁你覺得邊件靚啲
想玩阿努比斯 唔夠攻勢力
唔想課金 可以點做
釣魚釣套尤利烏斯返嚟
釣到咩
釣魚點釣尤利
做特別任務 送一套血腥S阿努裝
之後一邊刷easy 一邊釣魚換馭龍裝
裝夠攻就打hell
去人地農場釣
隻驚十幾年啦喎
突然發覺跑安拉真係好多人作埋d奇奇怪怪既名 唔會後悔咩
後悔都冇用啦 出咗十幾年都冇改名功能
可能遲下就有得改名
最近開始新帳要驗證電話先登入到
即係有機會將會推出改名功能
搵後台出張改名卷俾你
跟住個名就變咗做 違規更名
講到我細個想咁
我id勁柒 我後悔到仆街
https://youtu.be/0kmDMQqWki8?t=543
應該係用黎換下次更新會出既阿努裝
想問係咪冇咗魔盜王追擊
定合作頻嘅決戰魔盜王就係
應該係
可能跟咗台跑名
100條女王蚯蚓得1個校長箱 其餘全部魚 係咪正常
長衝改左?
死騎鞋+璀璨鞋+黑結他得4秒
好慘 條友玩危100迴就比人踢咗
個場title寫明要0迴咩
唔係嘅話憑乜踢人
大把人都有100迴啦
就係無
HERE and NOW ToNick Live 2021!🎸

在夏日燃燒大家的搖滾之魂吧!
現在跑者可以到折扣商店購買 「初級禮物券」
就有機會得到7月3日的「HERE and NOW ToNick Live 2021!」演唱會HK$680門票 2張!
名額共4名

活動日期: 6月11日至6月16日

參與條件:
1. 過去3個月有任何的登入記錄(3月12日至6月11日)
2. 過去3個月消費達100點 (3月12日至6月11日)
3. 活動期間購買「初級禮物券」

得獎名單將於6月18日公佈
得獎跑者請於客服聯絡後回答問題,並確認得獎。

注意事項:
1. 「初級禮物券」可於6月23日維護後兌換 「交易變更券II 加強版I 3張」或「地下世界金幣福袋(小) 1個」

https://www.facebook.com/talesrunner.com.hk/photos/pb.145795542120885.-2207520000../4479967628703633/?type=3&theater
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞